Επιχείρηση εξόντωσης αδέσποτων ζώων στο Λεωνίδιο!

Επιχείρηση εξόντωσης αδέσποτων ζώων στο Λεωνίδιο!

Μάρτιος 01, 2010 - 23:44

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιστολογίου leonidion.blogspot.com, «ανάστατοι είναι τις τελευταίες ημέρες οι φιλόζωοι στο Λεωνίδιο λόγο της δράσης ασυνείδητου συμπολίτη μας που εξολοθρεύει αδέσποτα ζώα με αυτοσχέδια δολώματα (φόλες).
Η ενέργειά του αυτή είναι απαράδεκτη και κατακριτέα, που εκτός του ότι στιγματίζει και υποβαθμίζει ηθικά και πολιτιστικά την τοπική κοινωνία μας, θέτει σε άμεσο κίνδυνο και οικόσιτα ζώα της περιοχής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση σκύλου ράτσας, συμπολίτισσάς μας, που σώθηκε την τελευταία στιγμή αφού του χορηγήθηκε έγκαιρα η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.
Η αστυνομία δυστυχώς αδυνατεί να επέμβει καθώς είναι πολύ δύσκολο να συλλάβει τον δράστη επ' αυτοφώρω, ο οποίος τοποθετεί τα δολώματά του κατά την διάρκεια της νύχτας σε διάφορα σημεία εντός του χειμάρρου Δαφνώνα (στο ύψος του αμαξοστασίου του Δήμου).
Γι αυτό το λόγο, οι φιλόζωοι και ιδιοκτήτες κατοικίδιων είναι αποφασισμένοι να συγκροτήσουν ακόμη και ομάδες που θα περιπολούν, ώστε να τον εντοπίσουν και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.»

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: