Επικαιρότητα

Latest

Μοναδικές καλοκαιρινές συναυλίες από το Mεζεδοπωλείο «ΚαπEλλας» στον Άγιο Ανδρέα

Μουσικές βραδιές με αγαπημένους μας ερμηνευτές και καταπληκτικά συγκροτήματα διοργανώνει το Mεζεδοπωλείο «ΚαπEλλας» στο Δημοτικό Γήπεδο  Αγίου Ανδρέα, Βόρειας Κυνουρίας.

Περισσότερα

Παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Βέμμου «Τριπολιτσά, Μαρτυρική πόλη» στην Αθήνα

H Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, η Ένωση Τριπολιτών Αττικής και οι Εκδόσεις Κέδρος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Βέμμου ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ.

Περισσότερα

Σκρέκας: Δεν θα σταματήσουμε να προστατεύουμε τον καταναλωτή

Για την ακρίβεια που μαστίζει την κοινωνία μίλησε το πρωί του Σαββάτου 1/6 υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Περισσότερα

Έρχεται το πέμπτο Θερινό Σχολείο Δημητσάνας για την Πολιτιστική Κληρονομιά του Αγροτικού Χώρου

Η Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και το Διασυνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας, από κοινού με την Περιφέρεια  Πελοποννήσου, τον Δήμο Γορτυνίας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (Υπαίθριο Μουσείο Υδρ

Περισσότερα

Kantar: Αυτά είναι τα 50 ισχυρότερα brands στα ράφια των ελληνικών σούπερ μάρκετ

Καλά κρατάει η ισχυρή θέση που κατέχουν τα ελληνικά brands στα σούπερ μάρκετ καθώς σύμφωνα με την την έκθεση Brand Footprint 2024 της Kantar, που δημοσιοποιήθηκε αυτές τις ημέρες κατέχουν την πλειοψηφία στην σχετική λίστα.

Περισσότερα

Τελετή ορκωμοσίας των νέων Υπαστυνόμων Β', αποφοίτων του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων

Τελετή ορκωμοσίας 29 συνολικά νέων Υπαστυνόμων Β’, αποφοίτων του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας στις

Περισσότερα

Κλειώ Κορώνη - Παπαντωνίου: Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά προς την Τρίτη Ηλικία αποτελεί προτεραιότητά μας (pics)

Κέντρο Υγιούς Γήρανσης, με τη στήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος – Βιοχάλκο, εγκαινιάστηκε και θα λειτουργεί με έδρα την Τεγέα (στο ανανεωμένο κτίριο του Δημαρχείου του πρώην Δήμου Τεγέας) χθες Παρασκευή 31 Μαΐου.

Περισσότερα

Ποιες οδοί θα είναι κλειστές στην Τρίπολη τη Δευτέρα

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα στις 3/6/2024  θα είναι  κλειστή  η οδός Μακεδονίας από το ύψος της οδού Χατζηχρήστου έως το ύψος της οδού Τρικόρφων και η οδός Σεραγίου από το ύψος της οδού Παπαρρηγοπούλου έως το ύψος της οδού Ερυμάνθου  από τις 7

Περισσότερα

Κ. Βλάσης: Ζητάμε τη στήριξη των πολιτών για ένα καλύτερο αύριο (vid)

Για τις ευρωεκλογές, και συγκεκριμένα για τη σημασία της επιστολικής ψήφου, αλλά και τη σημασία του να μην εφησυχάσουν οι πολίτες και να προσέλθουν στην κάλπη, στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία, μίλησε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών ο βουλευτής Αρκαδ

Περισσότερα

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά στην Γυναικεία ομάδα του Αστέρα

Η Γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης πραγματοποίησε στο ντεμπούτο της στην Α’ Εθνική σπουδαία ποδοσφαιρική σεζόν φωνάζοντας πως είναι η νέα δύναμη που έρχεται.

Περισσότερα

Μία σύλληψη στο Λουτράκι για εκκρεμή δικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες (31.5.2024) το βράδυ, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για Υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Περισσότερα

Υπογραφή Συμφωνίας Ελλάδας - Κατάρ περί συνεργασίας για την καταπολέμηση του εγκλήματος

Συμφωνία για την ενίσχυση της αστυνομικής συνεργασίας, υπεγράφη μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Κράτους του Κατάρ.

Περισσότερα

Η πορεία του Αστέρα μέσα από τους αριθμούς

Ο Αστέρας Τρίπολης τερμάτισε την εφετινή χρονιά στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Super League.

Περισσότερα

Οπαδοί βανδάλισαν την πλατεία προσφύγων Μικράς Ασίας «Γιώργος Καραγιάννης» στην Τρίπολη (pics,vid)

Το θέμα των γκράφιτι που «βεβηλώνουν» κτίρια και υποδομές το έχουμε θίξει ουκ ολίγες φορές, ωστόσο ακόμα και μετά τις νουθεσίες γονέων ή εκπαιδευτικών ορισμένοι εξακολουθούν να ασχημαίνουν δυστυχώς την όψη της πόλης.

Περισσότερα

Οι αλλαγές στο νυχτερινό ρεύμα

Στις 7 το πρωί, η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας στην ημερήσια αγορά του Χρηματιστηρίου αρχίζει να υποχωρεί καθώς αυξάνεται η συμμετοχή των φωτοβολταϊκών στην κάλυψη του φορτίου, που εκτοπίζει τις ακριβότερες θερμικές μονάδες.

Περισσότερα

Σελίδες