Διακριθέντες μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό Πυθαγόρα 2024

Διακριθέντες μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό Πυθαγόρα 2024

Μάιος 02, 2024 - 20:00
0 σχόλια

Το Παράρτημα Αρκαδίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ. Η εντυπωσιακή συμμετοχή τους αποτελεί αδιάσειστη μαρτυρία του ζωντανού ενδιαφέροντος και της αγάπης που τρέφουν για τα μαθηματικά.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους διακριθέντες μαθητές και στις διακριθείσες μαθήτριες, οι οποίοι απέδειξαν το ταλέντο και την αφοσίωσή τους στο αντικείμενο. Η επιτυχία τους αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους και αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά και επιμονή μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ελπίζουμε ο διαγωνισμός ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ να αποτέλεσε για όλους τους συμμετέχοντες μια θετική εμπειρία, γεμάτη μάθηση, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για την υποστήριξη που προσφέρουν στους μαθητές. Χάρη στην υποστήριξή αυτή, οι μαθητές αποκτούν τα κίνητρα, την αυτοπεποίθηση και τα εφόδια που χρειάζονται για να διαπρέψουν στα μαθηματικά και σε κάθε άλλο τομέα.

Οι συντονιστές του διαγωνισμού ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ για το εξεταστικό κέντρο του νομού Αρκαδίας:

Καλλιόπη Κωστοπούλου

Γιάννης Καρκαζής

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.