Η αγωνιστική των εκπλήξεων στον «καμικάζι» όμιλο του Παναρκαδικού

Η αγωνιστική των εκπλήξεων στον «καμικάζι» όμιλο του Παναρκαδικού

Απρίλιος 30, 2024 - 10:30
0 σχόλια

Η πρώτη αγωνιστική του 5ου ομίλου των πρωταθλητών ΕΠΣ των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία και με αφορμή το πως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα μας οδηγεί σε ένα πρώτο αλλά παράλληλα πολύ χρηστικό συμπέρασμα: Δεν υπάρχουν φαβορί.

Το γεγονός αυτό το είδαμε στην Λακωνία με την νίκη και μάλιστα με το ευρύ και εντυπωσιακό 4-0 του Πανγυεθατικού επί του πανίσχυρου πρωταθλητή Μεσσηνίας Μιλτιάδη σε ένα αποτέλεσμα που έκανε κρότο, το είδαμε στην Ζάκυνθο με την Θύελλα Αμπελοκήπων να κερδίζει τον Ατρόμητο Πατρών και βεβαίως το νιώσαμε στο πετσί μας εδώ στην Τρίπολη με την ισοπαλία του Παναρκαδικού με τον Παλληξουριακό.

Μια πρώτη αγωνιστική με εκπλήξεις, με αποτελέσματα που ανακατεύουν την τράπουλα, που δημιουργούν όπως είναι λογικό νέα δεδομένα και επί της ουσίας σε κάνουν να διαβλέπεις πως στον χορό για τα τρία εισιτήρια της ανόδου είναι αρκετοί εκείνοι που θα προσπαθήσουν να μπουν.

Φάνηκε από την πρώτη αγωνιστική και αναμένεται να δούμε και στην συνέχεια πως σε αυτή την διαδικασία και με αυτό το format και με αφορμή τον υψηλό ανταγωνισμό όλων των ομάδων φαβορί δεν υπάρχουν και κάθε παιχνίδι στα μπαράζ μοιάζει με έναν τελικό.

Η δεύτερη στροφή του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου που έρχεται τις επόμενες ώρες σέρνει μαζί της επίσης σπουδαία παιχνίδια, με εξίσου έντονο ενδιαφέρον σε Πάτρα, Ληξούρι και Κρέστενα.

Βαθμολογία

1. Πανγυθεατικός 3 (σε έναν αγώνα)

2. Θύελλα Αμπελοκήπων 3 (σε έναν αγώνα)

3. Παλληξουριακός 1 (σε έναν αγώνα)

4. Παναρκαδικός 1 (σε έναν αγώνα)

5. Ξενοφών Κρεστένων 0 (σε κανέναν αγώνα)

6. Ατρόμητος Πατρών 0 (σε έναν αγώνα)

7. ΑΟ Μιλτιάδης 0 (σε έναν αγώνα)

2η αγωνιστική

Τετάρτη 1 Μαίου

Παλληξουριακός-Πανγυθεατικός

Ατρόμητος Πατρών-Παναρκαδικός

Ξενοφών Κρεστένων- Θύελλα Αμπελοκήπων

Ρεπό: Μιλτιάδης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.