Ολοκληρώθηκε η Καμπάνια Ενημέρωσης για τις Δράσεις Ενίσχυσης και Προώθησης της Επιχειρηματικότητας σε περιοχές Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Ολοκληρώθηκε η Καμπάνια Ενημέρωσης για τις Δράσεις Ενίσχυσης και Προώθησης της Επιχειρηματικότητας σε περιοχές Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Απρίλιος 30, 2024 - 17:39
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η καμπάνια ενημέρωσης σε τοπικά μέσα για τις δράσεις ενίσχυσης και προώθησης της επιχειρηματικότητας για υφιστάμενες, νέες και υπό σύσταση μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Μεγαλόπολης.

Με βασικά μηνύματα «Η ώθηση που θέλεις για την επιχείρησή σου!» και «Το επόμενο βήμα για την επιχείρησή σου!», η νέα καμπάνια σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα, καθώς και ψηφιακά μέσα, προσκάλεσε τους πολίτες που αναζητούν χρηματοδότηση για να ξεκινήσουν ή να ενισχύσουν την επιχείρησή τους, να «βρουν τη δράση που τους ταιριάζει» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027. Οι εν λόγω δράσεις αφορούν επενδυτικά σχέδια από 20.000€ έως και 100.000€, με ποσοστό χρηματοδότησης 70%. Η τοπική καμπάνια επικοινωνίας υλοποιήθηκε σε συνέχεια σειράς ανοιχτών ενημερωτικών εκδηλώσεων για την προώθηση των συγκεκριμένων χρηματοδοτικών προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο 2024 στις περιοχές ενδιαφέροντος του Προγράμματος.

«Με το Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, οι ωφελούμενες περιοχές έχουν τα εργαλεία για να ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα, με έμφαση στις μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ώστε να καταστεί η τοπική οικονομία πιο ανταγωνιστική, σύγχρονη και ισχυρή, βελτιώνοντας παράλληλα  το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων τους και ενισχύοντας τις θέσεις απασχόλησης», είχε δηλώσει, σε μια από τις ενημερωτικές εκδηλώσεις για το πρόγραμμα, ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας ΔΑΜ, κ. Πελοπίδας Καλλίρης.

Σημειώνεται ότι η λήξη υποβολής αιτήσεων για τις συγκεκριμένες δράσεις είναι η10ηΜαΐου 2024. Ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη και χρηματοδοτικό πρόγραμμα που αφορά υφιστάμενες, νέες και υπό σύσταση μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε περιοχές Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Μεγαλόπολης, για επενδυτικά σχέδια από 500.000 ευρώ έως και 40.000.000 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα, μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στο info@kepa-anem.grήτηλεφωνικά στο 2310480000για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και με τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ στοefd@diaxeiristiki.grή τηλεφωνικάστο 2610622711 για τους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Δελτίο Τύπου

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.