Τεράστια νίκη στην Πάτρα για τον Παναρκαδικό

Τεράστια νίκη στην Πάτρα για τον Παναρκαδικό

Μάιος 02, 2024 - 09:58
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη που είναι μάλιστα και η πρώτη στα μπαράζ ανόδου του 5ου ομίλου των πρωταθλητών ΕΠΣ επικρατώντας μέσα στην Πάτρα του Ατρόμητου με 1-2.

Το τριφύλλι χρειάστηκε μάλιστα να κάνει την ανατροπή αφού στο 33’ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33’ με γκολ του Αποστολόπουλου όμως με τέρματα των Απόστολου Στρέμπα στο 34’ και του Σάκη Μιχόπουλου στο 81’ έφυγε από την Αχαία με το διπλό.

Φοβερό παιχνίδι από τον Παναρκαδικό και τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη με την ομάδα πλέον να βρίσκεται στους τέσσερις βαθμούς σε δύο αγωνιστικές στέλνοντας μήνυμα ανόδου προς πάσα κατεύθυνση.

Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στο παιχνίδι τους αλλά και από ένα δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μιχόπουλο ο Παναρκαδικός στο 46ο λεπτό και ο Αποστολόπουλος στο 78’ για την ομάδα του Ατρόμητου Πατρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναρκαδικός στην Πάτρα είχε την θερμή συμπαράσταση εκατό και πλέον φιλάθλων άλλοι που ταξίδεψαν από την Τρίπολη και άλλοι που πήγαν στο γήπεδο από την Πάτρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σ. Πεφάνης): Τρίγκας, Μακρής, Παπασπυρόπουλος, Σπανός, Νικολακόπουλος, Λαζανάς (85’ Σμυρλής), Αγγελόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαστραντωνάκης, Αρβανίτης, Μπακόπουλος (67’ λ.τ. Γκότσης).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σ. Λαγός): Κουμπαρούλης, Δαύρος (60’ Κολοστούμπης), Κοπρένκα (74’ λ.τ. Παναγόπουλος), Νάνος, Οπόκου, Μιχόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος, Στρέμπας, Ν. Λυμπερόπουλος (85’ Γιαννακούρας), Σαραντόπουλος (60’ Παπαλάμπρος), Τσακωνάκος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.