Ένα φεστιβάλ μόνο για παιδιά στην Καρύταινα!

Ένα φεστιβάλ μόνο για παιδιά στην Καρύταινα!

Αύγουστος 05, 2009 - 21:39

Καλοκαίρι, για τα παιδιά σημαίνει ξεγνοιασιά !! Σημαίνει ατελείωτο παιχνίδι και χαρά και βουτιές στη θάλασσα και εξερευνήσεις και γνωριμία με νέους φίλους. Σημαίνει όμως κι εκδηλώσεις σε μέρη ειδυλλιακά, που διασκεδάζουν, ψυχαγωγούν, διαπαιδαγωγούν, γεννούν συναισθήματα κι αναπτύσσουν το αισθητικό κριτήριο κάθε ανθρώπου, με λίγα λόγια εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό.
Τα παιδιά που ζουν σε κωμοπόλεις και χωριά απομακρυσμένα από την Αθήνα, έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από κάτι τέτοιο. Εκτός από τα παραδοσιακά πανηγύρια και τις συναυλίες, τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν ή να πάρουν μέρος σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες σύμφωνες με τις ανάγκες και τις δυνατότητές τους. Γι’ αυτό λοιπόν παιδιά, πάρετε τους γονείς σας απ’ το χέρι κι ελάτε στην Καρύταινα που οργανώνεται και θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά παιδικό φεστιβάλ!!
Μέσα από τη λάμψη των ματιών σας, τη χαρά και την ευχαρίστηση σας, θα χαρούν και οι γονείς σας. Θα ξαναγίνουν κι αυτοί για λίγο παιδιά, θα διασκεδάσουν μαζί σας ουσιαστικά και θα θυμηθούν ποιο είναι το αληθινό νόημα της ζωής!!

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις