Μεγαλόπολη – Η Μόδα πολεμά τον καρκίνο του στήθους

Μεγαλόπολη – Η Μόδα πολεμά τον καρκίνο του στήθους

Ιούνιος 19, 2009 - 09:23

Το περίπτερο του "Στόχου", στο πλαίσιο της εκστρατείας "Η Μόδα πολεμά τον καρκίνο του στήθους" θα βρίσκεται στη Μεγαλόπολη από τη Δευτέρα 22/6 έως την Πέμπτη 25/6, υπό την αιγίδα του δήμου Μεγαλόπολης .
Στην Ελλάδα, η εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους» (FTBC) δραστηριοποιείται από το καλοκαίρι του 2001.

Χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση, 75% των Ελλήνων σήμερα γνωρίζουν τη δράση και του στόχους της εκστρατείας. Οι πωλήσεις στη χώρα μας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αναδεικνύοντας την ελληνική εκστρατεία ως μια από τις πιο επιτυχημένες παγκοσμίως. Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι ότι παραμερίστηκε η προκατάληψη που υπήρχε μέχρι τώρα σχετικά με την ασθένεια και την αντιμετώπισή της.

Χιλιάδες γυναίκες, διάσημες και μη, αγάπησαν και φόρεσαν το γνωστό T-Shirt "Στόχο", οι πωλήσεις του οποίου αυξάνουν διαρκώς. Τα έσοδα των πωλήσεων σε συνδυασμό με τα έσοδα από εκδηλώσεις και επιδείξεις μόδας έχουν φτάσει τα 780,000 ευρώ και χρηματοδοτούν καινοτόμα αντικαρκινικά έργα. Ένα από αυτά είναι και η δημιουργία της πρωτοποριακής για την Ελλάδα Ανοιχτής Συμβουλευτικής Γραμμής Επικοινωνίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, καθώς και η υλοποίηση του μοναδικού οράματος του Σπιτιού-Στόχου.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις