Συνεχίστηκε η προετοιμασία για Ολυμπιακό

Συνεχίστηκε η προετοιμασία για Ολυμπιακό

Οκτώβριος 15, 2009 - 13:01

Με το μυαλό αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα, με τον Μάριο Γκόμες να έχει ουσιαστικά ένα πρόβλημα, αφού πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Σεμπάστιαν Καρέρα στο αρχικό σχήμα της ομάδας, καθώς ο Αργεντινός μέσος δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Σήμερα εξ άλλου, ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο οποίος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική ελπίδων.

Αντίθετα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθαρά για προληπτικούς λόγους ο Οράσιο Καρντόσο, ο οποίος υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιάκο και αύριο θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης.

Το προπονητικό τιμ του Αστέρα δούλεψε ξανά σήμερα σε θέματα τακτικής, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε «οικογενειακό διπλό» με τους «λευκούς» να κερδίζουν 3-2 τους «πράσινους». Τα γκολ των «λευκών» σημείωσαν οι Ουντότζι, Καούνος, Εστέβες, ενώ για τους «πράσινους» σκόραραν οι Ρίος και Βίλτσες.

Αύριο θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Αστέρα, ενώ την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί με τον τεχνικό της ομάδας να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ειδήσεις: