Φιάσκο Κοντονή: Δεν έγινε η συνάντηση με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ

Φιάσκο Κοντονή: Δεν έγινε η συνάντηση με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ

Μάρτιος 24, 2016 - 14:05
3 σχόλια

Τα πράγματι τρομερά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα μείνουν... άλυτα. Όχι ότι περίμενε κανείς, ασφαλώς, αποτελέσματα από τη συνάντηση του αρμόδιου υπουργού Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του ΟΣΦΠ -ο Αλαφούζος του Παναθηναϊκού είχε δηλώσει εξ αρχής ότι δεν θα παρευρισκόταν και μάλλον δικαιώνεται(;) μετά το σημερινό φιάσκο.

Μετά τη γνωστοποίηση της απουσίας του ιδιοκτήτη του ΟΣΦΠ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε ότι το ραντεβού δεν είχε πλέον σημασία για να γίνει. Παρά την αισιοδοξία που επικρατούσε στο υπουργείο, και ενώ από πλευράς ΑΕΚ η πρώτη αντίδραση ήταν πως δεχόταν να γίνει το ραντεβού, υπό την προϋπόθεση πως θα συζητούνταν τα σοβαρά ζητήματα της ατζέντας ακόμη και με εκπροσώπους του ΟΣΦΠ, λίγο μετά τις 12:00 άλλαξαν τα πράγματα. Ίσως σε αυτό ρόλο να έπαιξε η στάση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είπε ότι δεν είχε νόημα να γίνει μια συνάντηση στην οποία θα παρευρίσκονταν υπάλληλοι.

«Αν και ο Σταύρος Κοντονής υποστήριζε πως δεν υπήρχε θέμα με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη λόγω των περιοριστικών μέτρων που του έχουν επιβληθεί εν τέλει αποδείχθηκε πως στην πραγματικότητα υπήρχε θέμα, καθώς αν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγαινε στη συνάντηση υπήρχε κίνδυνος να συλληφθεί αν οποιοσδήποτε έκανε καταγγελία για την παρουσία του.

»Για αυτόν τον λόγο και ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος κάλεσε τον συνήγορο του κ. Μαρινάκη και εξέφρασε την επιφύλαξή του σε σχέση με τη παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη συνάντηση ύστερα από ''καταγγελίες και οχλήσεις δημοσιογράφων''. Πάντως από την πλευρά των ερυθρολεύκων αφήνεται να διαρρεύσει πως κανένας εκπρόσωπός τους δεν θα δώσει το ''παρών''.

»Η αντίδραση του ΠΑΟΚ για την συγκεκριμένη εξέλιξή ήταν πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν πρόκειται να πάει σε μια συνάντηση που δεν θα παραβρίσκονται ιδιοκτήτες αλλά υπάλληλοι. Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

»Η απουσία του Μαρινάκη από την συνάντηση ''άνοιξε'' την πόρτα στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος είχε αποφασίσει να μην δώσει το ''παρών'' γιατί δεν ήθελε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

»Έτσι, ο Σταύρος Κοντονής απέτυχε να συγκεντρώσει τους ιδιοκτήτες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, και Ολυμπιακού, δίχως να έχει εξασφαλίσει την νόμιμη παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη σε αυτή, και το ραντεβού των 14:00 δεν θα γίνει ποτέ...», γράφει το sportit.gr.


3 Σχόλια

Μη μασάς Κοντονή, είμαστε μαζί σου. Λιώσε τους τραμπούκους διαπλεκόμενους!!!!

O ανακριτής του έχει επιβάλει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και ο δικηγόρος υπουργός αφού συνομίλησε μαζί του τηλεφωνικά και συναποφάσισαν την ματαίωση του παιχνιδιού της Λεωφόρου, τον καλεί σε σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ποδοσφαίρου. Μέρες σύριζα, απλά

Να δουμε τι θα γίνει και με το κοριόπολης 2011.Εκεί εμπλέκονται και κάποια άλλα παιδάκια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.