Με ίδιες τιμές και εκπτώσεις στις ανανεώσεις, παρουσιάστηκαν τα φετινά εισιτήρια διαρκείας

Με ίδιες τιμές και εκπτώσεις στις ανανεώσεις, παρουσιάστηκαν τα φετινά εισιτήρια διαρκείας

Ιούνιος 23, 2009 - 00:03

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου, η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Την παρουσίαση που ανέλαβε ο υπεύθυνος εισιτηρίων της ΠΑΕ Αστέρας, κ. Νικήτας Φράγκος, το παρόν έδωσε και ο κ. Δημήτρης Μποροβήλος. Τα εισιτήρια διαρκείας στα οποία περιλαμβάνονται οι αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου, καθώς και τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας, οι τιμές αξίζει να σημειωθεί ότι παρέμειναν στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, ενώ οι αυξημένες τιμές ουσιαστικά αποτελούν τη νέα κατηγορία εισιτηρίου διαρκείας (Executive Members), η οποία περιλαμβάνει περισσότερα προνόμια από τις VIP θέσεις και ουσιαστικά θα βρίσκεται εκεί όπου ήταν πέρυσι οι θέσεις των εκπροσώπων του Τύπου στην εξέδρα των δημοσιογραφικών θεωρείων.

Κατά την παρουσίαση δεν έγιναν γνωστοί οι τρόποι εξόφλησης των διαρκείας (ισχύοντας για την ώρα οι περσινοί τρόποι με μετρητοίς), αφού όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε γίνεται προσπάθεια με διάφορες τράπεζες να υπάρξει τρόπος εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας ή άλλων τρόπων. Θέμα στο οποίο θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις στο μέλλον. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας υπάρχουν λοιπόν εκπτώσεις που ξεκινούν από 20% και φτάνουν ακόμα και το 40%, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 100 ευρώ και φτάνουν στα 1.200 ευρώ για τους executive members.

Επιστρέφουν οι οργανωμένοι στη θύρα 1-Δ…
Είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες αλλά επιβεβαιώθηκε κατά την παρουσίαση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας δια στόματος Δημήτρη Μποροβήλου, οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δίνουν το παρόν στις κερκίδες από τη θύρα 1 του γηπέδου και από τον τομέα Δ αυτής. Για όσους δεν μπορούν να προσανατολιστούν πρόκειται για το σημείο όπου ήταν οι οργανωμένοι την περίοδο 2007-2008, στη μεγάλη κερκίδα απέναντι από την σκεπαστή κερκίδα στο πέταλο του γηπέδου.

Τρεις μεταγραφές στις ακαδημίες του Αστέρα
Νέες μεταγραφές για τις ακαδημίες του Αστέρα, καθώς στην ομάδα της Τρίπολης θα αγωνίζονται την προσεχή αγωνιστική περίοδο οι Στέλιος Παπαιωάννου, γεννηθείς το 1992, μέσος από την Άκανθο Ιερισσού, Νικόλαος Ξεροβάσιλας, γεννηθείς το 1993, επιθετικός από τον Αίαντα Καλαμάτας, καθώς και ο Στέλιος Σπανός, γεννηθείς το 1992, δεξιός μπακ από τον Αίαντα Καλαμάτας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φώτης Αλεξόπουλος

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: