Αισθητά βελτιωμένος ο Αρκαδικός (pics,vid)

Αισθητά βελτιωμένος ο Αρκαδικός (pics,vid)

Σεπτέμβριος 09, 2015 - 20:56
0 σχόλια

Ένα ακόμα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε ο Αρκαδικός κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας. Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 78-92 στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Αισθητά βελτιωμένος ο Αρκαδικός στη δεύτερη φιλική του αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλων Πάτρας με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη να δείχνει πως παιχνίδι με το παιχνίδι βρίσκει την συνοχή της και γίνεται όλο καλύτερη.

Με μεγάλη ενέργεια στην άμυνα και με τους πρώτους επιθετικούς αυτοματισμούς να βγαίνουν στο παρκέ οι κυανόλευκοι έδειξαν πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο παρά την ήττα και το γεγονός πως ακόμα εκκρεμούν 3 με 4 μεταγραφές συν τον Μάτι Νοούτινεν που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Φινλανδίας στο Eurobasket  

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στον Φάρο και ο προπονητής έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Κανονικά αγωνίστηκε ο Γιώργος Κοψαύτης, ενώ εκτός της φιλικής αναμέτρησης έμειναν οι τραυματίες Γιάννης Καραμαλέγκος και Τρέϊ Μακ Ντόναλντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης που παρακολούθησε την φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Αρκαδικού και του Απόλλων Πάτρας.

Aρκαδικός (Γιάννης Καστρίτης): Βαν Οοστρουμ, Κοψαύτης, Κωνσταντίνου, Καλλινικίδης, Εζόμο, Τζουγκαράκης, Τσέλλος, Σταματόπουλος, Μπούκερ.

Απόλλων Πάτρας (Θανάσης Παπαχατζής): Νιφόρας, Βεργίνης, Πέρι, Αθανασχόλας, Μάρτιν, Ντάνγκαν, Τάταρης, Οικονομόπουλος, Μπαζίνας, Γουντς, Μέιερ.

Τα δεκάλεπτα: 15-26, 38-45, 56-77, 78-92

Ακολουθεί βίντεο…

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Φιλικός αγώνας: Αρκαδικός-Απόλλων Πάτρας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.