Αλλαγή ώρας στο παιχνίδι του Παναρκαδικού με την Θύελλα Αμπελοκήπων

Αλλαγή ώρας στο παιχνίδι του Παναρκαδικού με την Θύελλα Αμπελοκήπων

Μάιος 09, 2024 - 13:10
0 σχόλια

Από τη Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνεται ότι με απόφαση της ΕΠΟ η ώρα έναρξης του μεθαυριανού αγώνα  της ομάδας μας με την Θύελλα Αμπελοκήπων για την άνοδο στη Γ Εθνική άλλαξε μετά από τη θετική εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων και τη σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης Ποδοσφαίρου.

Μετά από τις παραπάνω σχετικές αποφάσεις των αρμοδίων αρχών της ΕΠΟ ο αγώνας του Παναρκαδικού με τη Θύελλα Αμπελοκήπων ( πρωταθλήτρια ομάδα ΕΠΣ Ζακύνθου ) θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στην Τρίπολη ( στο γήπεδο του Παναρκαδικού )  και θα αρχίσει στις 15:45 για να διευκολυνθεί η μετακίνηση της φιλοξενούμενης ομάδας από τη Ζάκυνθο.

Παράλληλα η Διοίκηση του Παναρκαδικού ανακοινώνει ότι η είσοδος των γυναικών και των μαθητών στον παραπάνω αγώνα θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Φίλαθλοι ελάτε στο γήπεδο για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας και να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου στη Γ Εθνική.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.