Αναστόπουλος και Βαρδιάμπασης παρακολούθησαν την πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης μετά τις εκλογές

Αναστόπουλος και Βαρδιάμπασης παρακολούθησαν την πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης μετά τις εκλογές

Οκτώβριος 24, 2023 - 20:21
0 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του ΔΣ Τρίπολης την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, την πρώτη μετά τις δημοτικές εκλογές, η πρόεδρος Γεωργία Παναγοπούλου συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες και επεσήμανε ότι οι εργασίες του ΔΣ Τρίπολης πρέπει να συνεχιστούν, διότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν.

Σημειωτέον ότι το Σώμα συνεδρίασε με 72 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Παρόντες, οι νεοεκλεγέντες κκ. Αναστόπουλος και Βαρδιάμπασης με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη, που έλαβε την εντολή να αναλάβει εκ νέου τη διοίκηση του Δήμου, οι οποίοι, όπως μας είπαν, ήθελαν να δουν πώς λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης συνεχάρη επίσης τους νέους και τους παλιούς συναδέλφους που εξελέγησαν, και είπε ότι ελπίζει σε μια καλή συνεργασία κατά την επόμενη περίοδο.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης έδωσε και αυτός τα συγχαρητήριά του σε όλους, και είπε ότι και την επόμενη πενταετία η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι καλή.

Όλοι όσοι είμαστε εδώ, δουλεύουμε για το καλό του δήμου μας, της πόλης και των χωριών μας.

Τις ευχές του έδωσε και ο Νίκος Τσιαμούλος, αλλά και ο κ. Κώστας Κατσαφάνας, επισημαίνοντας ότι «δεν περισσεύει κανένας».

Ακολούθως, ο κ. Δημήτρης Βόσνος έλαβε τον λόγο για να ευχηθεί σε όλους όσοι εξελέγησαν, και ο κ. Β. Γούργαρης με τη σειρά του συνεχάρη όλους όσοι εκλέχθηκαν και όλους όσοι προσπάθησαν, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι όπως είχε προβλέψει, οι δύο μεγάλες παρατάξεις έληξαν τις μεταξύ τους κόντρες και άρχισαν να συμφωνούν σε όλα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.