Από την Τρίπολη ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία για τις Ευρωεκλογές ο Δημήτρης Τσιόδρας (pics,vid)

Από την Τρίπολη ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία για τις Ευρωεκλογές ο Δημήτρης Τσιόδρας (pics,vid)

Απρίλιος 12, 2024 - 20:02
0 σχόλια

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάλου Καφενείου στην Τρίπολη ο Διευθυντής του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργικού Γραφείου Δημήτρης Τσιόδρας με καταγωγή από το Μάναρη ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας βρίσκεται στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και με «όπλα» του την εμπειρία του σε ευρωπαϊκά θέματα αλλά και την μακρόχρονη και πολύ επιτυχημένη πορεία του ευελπιστεί να βρίσκεται στην Ευρωβουλή.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Τσιόδρας έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κόσμο που βρέθηκε στο Μεγάλο Καφενείο για να τον υποδεχτεί με τον ίδιο να συναντά γεμάτος συγκίνηση παλιούς γνωστούς και φίλους.

Τον Δημήτρη Ρσιόδρα προλόγισαν κατά η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αρκαδίας Βάλια Μαυριαδοπούλου η οποία διάβασε και επιστολή του βουλευτή Αρκαδίας Κώστας Βλάση, ο τέως Υπουργός Νίκος Καλτεζιώτης, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Δημήτρης Λιαργκόβας και το ιστορικό μέλος της ΔΕΕΠ Αρκαδίας Κώστας Μαρκόπουλος.

Όλοι τους αναφέρθηκαν με κολακευτικά λόγια για το κύρος και την προσωπικότητα του Δημήτρη Τσιόδρα, για την σημασία για την χώρα μας να εκλεγεί Ευρωβουλευτής αλλά και για την αγάπη που τρέφει ο ίδιος για την Αρκαδία.

Με την σειρά του ο Δημήτρης Τσιόδρας τόνισε πως η Αρκαδία για τον ίδιο είναι πηγή δύναμης και για αυτό επέλεξε να ξεκινήσει από εδώ την προεκλογική του εσκτρατεία και στάθηκε στο κεντρικό μήνυμα των Ευρωεκλογών που είναι η χώρα μας να συνεχίσει με σταθερότητα τον ευρωπαϊκό της βηματισμό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι την ομιλία του Δημήτρη Τσιόδρα τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδράς Λυκουρέντζος, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΤΥΠ Τίμος Κατσίπος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, φορείς και απλοί πολίτες.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Από την Τρίπολη ξεκίνησε την εκστρατεία του ο Δημήτρης Τσιόδρας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.