Απολογισμός έργου και προγραμματισμός δράσεων από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης στον δήμο Τρίπολης (vid)

Απολογισμός έργου και προγραμματισμός δράσεων από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης στον δήμο Τρίπολης (vid)

Απρίλιος 08, 2024 - 16:44
0 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε τη Δευτέρα 8 Απριλίου η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης δήμου Τρίπολης κυρία Κορώνη - Παπαντωνίου Κλειώ.

Η κυρία Κορώνη – Παπαντωνίου μίλησε για τα προγράμματα στήριξης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων του δήμου Τρίπολης και τις δράσεις που έχουν γίνει τους 3 πρώτους μήνες από όταν ανέλαβε την θέση της αντιδημάρχου.

Οι δομές και τα προγράμματα που είναι υπεύθυνη η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου μεταξύ άλλων είναι το Κέντρο Κοινότητας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ), το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι και τα ΚΑΠΗ.

Η κυρία Κορώνη – Παπαντωνίου, αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο που γίνεται στην Στέγη Υποστηριζόμενης διαβίωσης σημειώνοντας ότι από το 2015 έως το 2023 έχουν φιλοξενηθεί 112 άτομα, την στιγμή που το ΕΣΠΑ είχε θέσει ως στόχο τα 80 άτομα.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Κούρο Ηλία πρώην πρόεδρο του Νομικού Προσώπου και τους συνεργάτες της, υπαλλήλους στον δήμο Τρίπολης οι οποίοι συνεχώς κάνουν προσπάθειες για να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Επίσης μίλησε για τις νέες δράσεις που θα ξεκινήσουν άμεσα και έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα διατροφής των καρκινοπαθών και τον προγραμματισμό δωρεάν εξετάσεων των ΡΟΜΑ στον δήμο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ενημέρωση έργου από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας δήμου Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.