«Απολύτως εφικτό να εκλέξει η Νέα Αριστερά ευρωβουλευτές»

«Απολύτως εφικτό να εκλέξει η Νέα Αριστερά ευρωβουλευτές»

Μάιος 06, 2024 - 11:32
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Στόχος της Νέας Αριστεράς είναι να εκλέξει ευρωβουλευτές και αυτός ο στόχος «είναι απολύτως εφικτός», τόνισε η βουλεύτρια Β’2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής».

Η Έφη Αχτσιόγλου είπε ότι η Νέα Αριστερά προσπαθεί να χτίσει ισχυρούς δεσμούς με τους πολίτες σε όλη τη χώρα. «Οικοδομούμε τις οργανωτικές δομές της Νέας Αριστεράς σε κάθε Περιφέρεια και όλη αυτή η προσπάθεια συνδυάζεται με την προεκλογική πολιτική μας εξόρμηση. Είμαστε στην αρχή και προφανώς υπάρχουν δυσκολίες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, η Νέα Αριστερά έχει «συγκροτήσει ένα δυνατό ευρωψηφοδέλτιο» και καλεί σε συστράτευση και υπερψήφισή του. «Η Νέα Αριστερά είναι η εναλλακτική αριστερή πολιτική δύναμη με σαφείς θέσεις και σχέδιο για τη βελτίωση της ζωής της κοινωνικής πλειοψηφίας», ανέφερε.

Ακόμη, η βουλευτρία της Νέας Αριστεράς επισήμανε πως πρέπει «η δυσαρέσκεια που είναι διάχυτη στους πολίτες να μετατραπεί σε πίστη για τη δυνατότητα αλλαγής πολιτικής».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.