Το Arcadia Portal στην «Πελοπόννησος Expo» - Σας περιμένουμε! (pics)

Το Arcadia Portal στην «Πελοπόννησος Expo» - Σας περιμένουμε! (pics)

Απρίλιος 11, 2024 - 10:03
0 σχόλια

Το μεγαλύτερο επιχειρηματικό γεγονός της Πελοποννήσου, η έκθεση «Πελοπόννησος Expo», άνοιξε τις πύλες της την Τετάρτη 10 Απριλίου στην Τρίπολη. Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν με τον πλέον λαμπερό τρόπο.

Στην έκθεση «Πελοπόννησος Expo» το ArcadiaPortal.gr έχει το δικό του περίπτερο και εκεί σας περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε, να μιλήσουμε, να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε, μέσα στο πνεύμα της διαρκούς αλληλεπίδρασης και βαθιάς εμπιστοσύνης που μας συνδέει όλα αυτά τα χρόνια.

Η δική σας προτίμηση και εμπιστοσύνη, μας κατατάσσει πρώτους στην ενημέρωση.

Στο περιθώριο των εγκαινίων, το περίπτερό μας επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννη Μάνη - Παπαδημητρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, ο δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος και ο δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Μ. Αγγελόπουλος.

Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινές: 16:00- 21:00

Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.