Αττική: Νεκρό έμβρυο 5 μηνών εντοπίστηκε σε χωματερή - Συνελήφθησαν οι γονείς του

Αττική: Νεκρό έμβρυο 5 μηνών εντοπίστηκε σε χωματερή - Συνελήφθησαν οι γονείς του

Μάιος 10, 2024 - 18:47
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Νεκρό βρέθηκε στη χωματερή στη Βραυρώνα το έμβρυο πέντε μηνών περίπου που είχαν πετάξει στα σκουπίδια οι γονείς του, οι οποίοι εργάζονται το τελευταίο διάστημα σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Το έμβρυο βρέθηκε νεκρό μέσα σε σακούλα στη χωματερή στη Βραυρώνα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προσδιορίζεται στην ηλικία των 5 μηνών.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως η γυναίκα πήγε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και οι γιατροί της είπαν ότι ήταν έγκυος χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν αν είχε προηγηθεί αποβολή ή κανονικός τοκετός. Πάντως, βιντεοληπτικό υλικό φέρεται να έχει καταγράψει τον άνδρα να πετάει στα σκουπίδια το έμβρυο.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής (10/05/2024) οι αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο κορμάκι του βρέφους τυλιγμένο σε μια σακούλα και χτυπημένο στο κεφάλι.

Οι γονείς έχουν συλληφθεί και ο πατέρας κρατείται στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο, με ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται την Δευτέρα (13/05/2024).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.