Διαμαρτυρία του Συλλόγου Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Eurobank

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Eurobank

Ιανουάριος 21, 2022 - 13:36
0 σχόλια

Ο Σύλλογος Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης, μέσα από αυτή την επιστολή εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και τον προβληματισμό του από το γεγονός του ότι αιφνιδιαστικά αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος της τράπεζας Eurobank.

Αυτό γεννά σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών , επιχειρηματιών, καταστηματαρχών, υπαλλήλων ΔΕΗ και συνταξιούχων.

Δυστυχώς αυτό το γεγονός ενισχύει την αποδυνάμωση και υποβάθμιση της Μεγαλόπολης.

Η εξέλιξη αυτή δυστυχώς ενισχύει την πολιτική που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις των ” συνεχών λουκέτων ” δημοσίων υπηρεσιών ( ΙΚΑ , ΟΤΕ, Ασφαλιστικό της ΔΕΗ,ΔΟΥ).

Καλούμε την δημοτική αρχή και όλους τους συλλόγους να αντιδράσουν που πέρα της συγκεκριμένης εξελίξεις, βλέπει να χάνει συνεχώς τη μια υπηρεσία μετά την άλλη.
Ακόμα 6 θέσεις μόνιμης απασχόλησης θα χαθούν από το πεδίο της Μεγαλόπολης .

Ζητάμε την κυβερνητική παρέμβαση -σαν άμεσα επηρεαζόμενη περιοχή της απολιγνητοποίησης- να εμποδίσει το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Μεγαλόπολης.

Εκ του ΔΣ
Η εκπρόσωπος τύπου Δέσποινα Μέρεα – Δημητρακόπουλου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.