ΔΣ Τρίπολης: Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το Μνημόνιο Συνεργασίας με την Φιλοζωική Save a Greek Stray

ΔΣ Τρίπολης: Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το Μνημόνιο Συνεργασίας με την Φιλοζωική Save a Greek Stray

Δεκέμβριος 12, 2023 - 21:16
0 σχόλια

Τέταρτο θέμα στην ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου ήταν η "Έγκριση σύναψης Μνημονίου Συνεργασίας του δήμου Τρίπολης με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "Save a greek stray" φιλοζωική. 

Το δημοτικό συμβούλιο συζήτησε το θέμα και η αντιπολίτευση στην πλειοψηφία της δεν ήταν σύμφωνη με το μνημόνιο τονίζοντας ότι είναι πρόχειρο και έχει πολλές ¨σφήνες" 

Ο κ. Σμυρνιώτης είπε " Αφού εδω και 4,5 χρόνια έχουμε συνεργασίες , γιατί τώρα στο τέλος της θητείας γίνεται αυτό το σύμφωνο συνεργασίας; Γιατί να κάνουμε τώρα ένα μνημόνιο. Έχω και εγώ πολλά να πω για το καταφύγιο που δεν λειτουργεί σύμφωνα με τον νόμο είπε, καταψήφιζοντας την εισήγηση.

Ο κ. Παπαδημητρίου έβαλε πολλούς αστερίσκους στην εισήγηση, τονίζοντας ότι είναι πρόχειρη. 

Ο κ. Τσιαμούλος είπε " Πρέπει να συζητήσουμε την ουσία του θέματος. Το θέμα είναι ότι είναι άκαιρο να έρθει τώρα. Πώς τα προηγούμενα χρόνια δεν ζήτησε μνημόνιο. Δεν πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το πώς γίνονται τα πράγματα εκεί στο καταφύγιο.

Ο κ. Λαγός είπε ότι είναι υποχρεωτικό να υπάρχει μνημόνιο συνεργασίας για να εργαστεί η εταιρεία στο καταφύγιο του δήμου Τρίπολης. 

Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρεμούρα έχει ο κ. Λαγός για εμένα είπε ο κ. Τσιαμούλος μετά την τοποθέτηση του αντιδήμαρχου, ανεβάζοντας τους τόνους.

Ο κ. Σμυρνιώτης ζήτησε να αναβληθεί η συζήτηση και ψήφιση του θέματος και να επανέλθει σε επόμενο χρόνο.

Ο κ. Γούργαρης είπε ότι το θέμα δεν είναι επείγον και αυτό προκύπτει από την συζήτηση . Κακώς ήρθε εκτός ημερήσιας είπε ψηφίζοντας λευκό. 

Ο κ. Βόσνος ψήφισε ΄΄παρών''

Τέλος έγινε ονομαστική ψηφοφορία και η εισήγηση πέρασε κατά πλειοψηφία. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.