Δυσφήμιση του αθλήματος το ματς με Δόξα στη Λευκάδα

Δυσφήμιση του αθλήματος το ματς με Δόξα στη Λευκάδα

Σεπτέμβριος 22, 2016 - 08:01
0 σχόλια

Το Ρέθυμνο διέλυσε 31-93 τη Δόξα Λευκάδας και ο διοικητικός ηγέτης των Κρητικών, Ηρακλής Μανουκαράκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε λόγο για δυσφήμιση του αθλήματος. 

Κόντρα στο εφηβικό της Δόξας Λευκάδας (που τρέχει να σχηματίσει ομάδα) το Ρέθυμνο έκανε… περίπατο και ο διοικητικός ηγέτης των Κρητικών, Ηρακλής Μανουκαράκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε λόγο για δυσφήμιση του αθλήματος. Παράλληλα μίλησε για τους στόχους της ομάδας και το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης». 

Αναλυτικά, ο Ηρακλής Μανουκαράκης μίλησε στους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο για: 

-τον αγώνα με το εφηβικό της Δόξας Λευκάδας για το Κύπελλο: «Δεν είναι τόσο το κόστος, όσο η ταλαιπωρία και η δυσφήμιση του αθλήματος». 

-το Ρέθυμνο της νέας περιόδου: «Κάναμε κάποιες αλλαγές, θέλουμε να έχουμε μια πιο επιθετική ομάδα. Φέτος πήραμε κάπως πιο έμπειρα παιδιά στις θέσεις των ξένων και έχουμε πολλά ταλαντούχα νέα παιδιά, όπως ο Κώττας, ο Χριστοδούλου, ο Καμπερίδης και ο Ραζής». 

Πηγή: sport-fm.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.