Εκμάθηση Κουβανέζικων χορών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο γυμναστήριο Body Art

Εκμάθηση Κουβανέζικων χορών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο γυμναστήριο Body Art

Σεπτέμβριος 22, 2023 - 19:21
0 σχόλια

Εκεί που η κουβανέζικη κουλτούρα συναντά την Τρίπολη… 

Το ‘’ταξίδι’’ της κουβανέζικης κουλτούρας στην Τρίπολη ξεκίνησε το 2022 στο γυμναστήριο  body art, με εμπνευστή και δημιουργό του τον Ρηγάκη Αλέξανδρο, με εμπειρία χρόνων στη salsa και ειδίκευση στην κουβανέζικη παράδοση. Η διδασκαλία εστιάζει στην παράδοση του Κουβανέζικου χορού ξεκινώντας από την βάση, έως και στα σύγχρονα είδη της εξέλιξής του. 

Η όλη διδασκαλία έχει σκοπό να καλλιεργήσει και να δώσει στους μαθητές την δυνατότητα να δουν τον εαυτό τους να εξελίσσονται σε έναν χορευτή, είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά, ζώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία κάθε φορά. Χοροί όπως η salsa cubana, bachata , Cuban son, κ.α. θα μυήσουν τον κάθε λάτρη στην κουβανέζικη κουλτούρα. 

Συμμετέχοντας στην ομάδα μας μπορούμε να γνωρίσουμε, να χορέψουμε, να γελάσουμε, να ιδρώσουμε, να μοιραστούμε, να αγαπήσουμε και να νιώσουμε ότι παράγουμε έργο και ότι αποτελούμε μέρος ενός δημιουργικού συνόλου. Και ας μην ξεχνάμε ότι στην καρδιά μας βρίσκεται ο κύριος λόγος για χορό χωρίς αναστολές! 

Ζήστε αυτή την εμπειρία μαζί μας! 

Έναρξη μαθημάτων: Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023  

(Δωρεάν μάθημα γνωριμίας την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023) 

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα μαθημάτων και εγγραφών στα τηλέφωνα: 

6972818400 

2710234346 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.