Επίσκεψη της Παγγορτυνιακής Ένωσης στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου

Επίσκεψη της Παγγορτυνιακής Ένωσης στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου

Απρίλιος 25, 2024 - 18:53
0 σχόλια

Με αφορμή την εορτή του Πάσχα, η Ένωση για μια ακόμα φορά βρέθηκε κοντά στα παιδιά της Γορτυνίας. Αυτή τη φορά ο προορισμός μας ήταν το Νεοχώρι, στα σύνορα με την Ηλεία, οπού λειτουργεί το πιο απομακρυσμένοΝηπιαγωγείο-Δημοτικό Σχολείο της Γορτυνίαςμε δεκαεπτά μικρούς μαθητές.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. βρέθηκε την Πέμπτη 25/04στο σχολείο και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και τις δασκάλες τους ενώ συζητήσαμε μαζί τους και άλλους τρόπους που η Ένωση θα μπορούσε να βοηθήσει το σχολείο. Μαζί μας και ο πάτερ Διαμαντής, εφημέριος στις Ράχες, που και ο ίδιος έχει τα παιδιά του στο σχολείο και ήρθε να μιλήσει στους μαθητές με αφορμή τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.

Οι μικροί μαθητές μας ανταπέδωσαν τα δώρα, με χειροποίητα πασχαλινά καλαθάκια γεμάτα με γλυκίσματα.

Όπως έχουμε ξαναπεί, οι επισκέψεις αυτές αν και σύντομες, μας γεμίζουν πάντα χαρά και συγκίνηση, καθώς θεωρούμε πολύ σημαντικό να ερχόμαστε σε επαφή με τα παιδιά της Γορτυνίας που ζουν και μεγαλώνουν σε πολύ διαφορετικές συνθήκες και με αρκετές δυσκολίες στα χωριά μας.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά μας και να συνεχίσουν με τα παιδικά τους χαμόγελα να κρατούνζωντανό τον τόπο μας.

Καλό Πάσχα σε όλους!

Εκ του Δ.Σ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.