Εξελίξεις και αγωνία και για το τοπικό πρωτάθλημα Αρκαδίας

Εξελίξεις και αγωνία και για το τοπικό πρωτάθλημα Αρκαδίας

Απρίλιος 28, 2020 - 11:02
0 σχόλια

Η καραντίνα και τα περιοριστικά μέτρα φτάνουν σιγά, σιγά προς την άρση τους και σταδιακά αναμένεται να γίνει η επιστροφή μας στους κανονικούς ρυθμούς της ζωή μας γεγονός που αναμένεται να συμβεί από την ερχόμενη Δευτέρα (4/5).

Με αγωνία επίσης αναμένεται το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη (28/4, 18:00) όπου προφανώς θα φέρει σχετικές διαβουλεύσεις και εξελίξεις σε όλους τους κλάδους όπως και στο ποδόσφαιρο για το τι θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Σε ότι έχει να κάνει με το τοπικό πρωτάθλημα Αρκαδίας απομένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η πρώτη κατηγορία, μία για να πέσει η καρό σημαία στην δεύτερη κατηγορία ενώ εκρεμμεί και ο τελικός του Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στον Παναρκαδικό και την Τεγέα.

Οι ομάδες, οι παράγοντες, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές είναι εν αναμονή αποφάσεων για να δούμε αν τελικά δοθεί (και πότε) το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί σε πρώτη φάση η σεζόν στις δύο τοπικές κατηγορίες και ο τελικός του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Σε μια περίπτωση που το η απόφαση είναι για συνέχεια των πρωταθλημάτων τότε όπως είναι λογικό θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα προετοιμασίας και προπονήσεων για τις ομάδες ωστόσο όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις και προφανώς μέσα σε ένα στάνταρ χρονικό διάστημα.

Την δεδομένη χρονική στιγμή όλα τα σενάρια μοιάζουν να είναι ανοιχτά και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες θα είναι οι αποφάσεις και το θα γίνει ωστόσο το πρωθυπουργικό διάγγελμα αναμένεται να δόσει κάποιες κατευθύνσεις αναφορικά με το άνοιγμα των αθλητικών χώρων.

Ο Μάιος είναι ένας καθοριστικός μήνας για τις εξελίξεις και στο τοπικό μας πρωτάθλημα και εντός του επόμενου διάστηματος θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις για το πως θα ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική αυτή σεζόν σε τοπικό επίπεδο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.