Γ. Παπαηλιού: Θερμά συγχαρητήρια στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Τρίπολη

Γ. Παπαηλιού: Θερμά συγχαρητήρια στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Τρίπολη

Μάρτιος 10, 2024 - 10:21
0 σχόλια

Στην τελετή βράβευσης των νέων εθελοντριών του Περιφερειακού Τμήματος Τρίπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παραβρέθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Γιώργος Παπαηλιού.

Ο κ. Παπαηλιού κατά τον χαιρετισμό του είπε:

Με τη δράση του, το Περιφερειακό Τμήμα Τρίπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αναδεικνύει και υλοποιεί κινήσεις αλληλεγγύης και   προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. 

Αυτό γίνεται στο πλαίσιο του εθελοντισμού, και στον αντίποδα του ατομισμού που διακρίνει σήμερα εν πολλοίς την κοινωνία.   

Με τη συμπαράσταση όλων, οι κινήσεις του Περιφερειακού Τμήματος Τρίπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  πρέπει να συνεχιστούν, και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο που οι  κοινωνικές ανάγκες, λόγω φτώχειας, ανισοτήτων, κλιματικής κρίσης κ.α. παραγόντων,   μεγεθύνονται και πολλαπλασιάζονται.

Στους συντελεστές, τους συνεργάτες και τις νέες εθελόντριες  αξίζουν  θερμά συγχαρητήρια και  ευχές για  περαιτέρω δημιουργική πορεία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.