Γιάννης Καστρίτης: «Κάνουμε βήματα πρόοδου» (vid)

Γιάννης Καστρίτης: «Κάνουμε βήματα πρόοδου» (vid)

Σεπτέμβριος 09, 2015 - 21:24
0 σχόλια

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του έμεινε ο Γιάννης Καστρίτης παρά την φιλική ήττα από τον Απόλλων Πάτρας τονίζοντας πως ο Αρκαδικός κάνει καθημερινά βήματα προόδου.

Αναφορικά με βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό αλλά και με το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ ο Έλληνας  coach ανέφερε πως τα παιχνίδια αυτά είναι απλά τεστ και πως υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος ενώ σχετικά με τους παίχτες του είπε πως δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και πως με την ολοκλήρωση του ρόστερ οι προπονήσεις θα γίνου ακόμα πιο ποιοτικές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης:

Για τον αγώνα με τον Απόλλων Πατρών: «Δεύτερο φιλικό μας παιχνίδι και νομίζω πως στα κομμάτια που είχαμε επισημάνει και δουλέψαμε τα πήγαμε αρκετά καλά. Συνεχώς μέρα με την μέρα κάνουμε βήματα προόδου. Είμαστε ικανοποιημένοι όμως ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε πιο σκληρά και αυτό θα κάνουμε στην συνέχεια».

Για το ότι μπορεί ακόμα το ρόστερ να μην έχει ολοκληρωθεί αλλά η εικόνα της ομάδας ανταποκρίνεται στην πίεση αντιπάλων υψηλού επιπέδου: «Όπως είπαμε και στο προηγούμενο φιλικό εν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να απογοητευόμαστε αλλά ούτε και να χαιρόμαστε από την απόδοση μας σε τέτοια παιχνίδια. Είναι απλά τεστ κοιτάζουμε τι δουλεύει και όχι και ετοιμάζουμε και είναι ένα σημάδι για εμάς για το τι πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα. Η αλήθεια είναι πως όσα παιδιά είναι εδώ μαζί μας δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό και μάλιστα δεν είναι και το πιο εύκολο με 8 και 9 άτομα να κάνεις προπόνηση. Είναι λογικό να φαίνεται κάποια μικρή πρόοδος όμως έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας να διανύσουμε και ειδικά μέχρι να στελεχώσουμε το ρόστερ πλήρως έτσι ώστε να μαζευτούμε όλοι μαζί και προπονήσεις μας να γίνουν πιο ποιοτικές και τα αποτελέσματα να έρθουν πιο γρήγορα».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadikosbc -Καστρίτης δηλώσεις Απόλλων


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.