Χ. Θεοχάρης: Η καμπάνια «This is Arcadia» του Επιμελητηρίου Αρκαδίας είναι εξαιρετική πρωτοβουλία

Χ. Θεοχάρης: Η καμπάνια «This is Arcadia» του Επιμελητηρίου Αρκαδίας είναι εξαιρετική πρωτοβουλία

Απρίλιος 12, 2021 - 12:32
0 σχόλια

Με τα θερμότερα λόγια μίλησε ο υπουργός Τουρισμός Χάρης Θεοχάρης στο μήνυμά του για την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας να ξεκινήσει την καμπάνια «This is Arcadia», με την παρουσίαση ενός πρώτου βίντεο για τη διαφήμιση σε όλο τον κόσμο της πλούσιας σε ιστορία, παράδοση και φυσική ομορφιά περιοχής μας, τη Δευτέρα 12 Απριλίου. «Το βίντεο  φιλοδοξεί να αποτελέσει παρακαταθήκη και σημαντικό εργαλείο, είναι μια σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας που εντάσσεται στην καμπάνια ''All you want is Greece'', του υπουργείου τουρισμού».

«Είναι ένα εξαιρετικό δείγμα ορθής πρακτικής του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Εντάσσεται σε έναν ευρύτερο τουριστικό πόλο, ισχυρό χαρτοφυλάκιο προορισμών που διαθέτει η Αρκαδία. Η γη της Αρκαδίας αντιπροσωπεύει την Ελλάδα των τεσσάρων εποχών. Η Αρκαδία θα αναδειχθεί σε πρώτο προορισμό, αφού έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα. Οι δράσεις του Επιμελητηρίου βοηθούν σημαντικά, καλή επιτυχία στη διαφημιστική σας πρωτοβουλία».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.