Χατζής και Τζόρτζεβιτς στο Κηφισιά - Αρκαδικός (pics)

Χατζής και Τζόρτζεβιτς στο Κηφισιά - Αρκαδικός (pics)

Οκτώβριος 12, 2015 - 12:04
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός το απόγευμα της Κυριακής (11/10) έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην Basket League στην Κηφισιά, σε ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας για την ομάδα της Τρίπολης κόντρα στην Κηφισιά.

Στις κερκίδες του Ζηρινείου βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι του ΣΕΦΑ τόσο από την Αθήνα όσο και από την Τρίπολη που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα σε αυτήν την τόσο ξεχωριστή αναμέτρηση.

Ανάμεσά τους στις κερκίδες του Κλειστού της Κηφισιάς βρέθηκαν και δύο παλιοί καλοί φίλοι της ομάδας του Αρκαδικού, δύο παιδιά που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ομάδα, που ήταν από τους στυλοβάτες τις περυσινής επιτυχίας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο του ΣΕΦΑ στην Basket League τιμώντας την κυανόλευκη φανέλα.

Ο λόγος φυσικά για τον Νίκο Χατζή και τον Στεφάν Τζόρτζεβιτς που παρακολούθησαν από κοντά τον πρώτο αγώνα του Αρκαδικού στην Basket League. Οι δύο πρώην παίχτες του ΣΕΦΑ έγιναν κατευθείαν αντιληπτοί από τους φιλάθλους, με τον Σέρβο σέντερ μάλιστα να έχει θερμή χειραψία με τον πρώην προπονητή του Γιάννη Καστρίτη και να παρακολουθεί την αναμέτρηση στην κερκίδα που βρίσκονταν οι φίλαθλοι του Αρκαδικού.

O Στέφαν Τζόρτζεβιτς μάλιστα κατά την είσοδό του στο Ζηρίνειο μίλησε αποκλειστικά στο Arcadia Portal, αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

"O Αρκαδικός έκανε ένα καλό ξεκίνημα, δεν έχει σημασία που έχασε τον αγώνα, καθώς γνωρίζω ότι είναι μια νέα εμπειρία για την ομάδα στην Α1 κατηγορία ανδρών.

Υπάρχουν νέα δεδομένα για τον Αρκαδικό και νομίζω ότι στον επόμενο αγώνα οι παίκτες θα έχουν μεγαλύτερη εμπειρία μετά από αυτή την αναμέτρηση με την Κηφισιά", υπογράμμισε.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.