Η Νέα Δημοκρατία έδωσε το χρίσμα στον Γιάννη Σμυρνιώτη

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε το χρίσμα στον Γιάννη Σμυρνιώτη

Σεπτέμβριος 07, 2010 - 18:29
17 σχόλια

Τέλος έδωσε στο θρίλερ του χρίσματος για τον νέο Δήμο Τρίπολης η Νέα Δημοκρατία δίνοντας το χρίσμα στον αντινομάρχη Αρκαδίας κ . Γ.Σμυρνιώτη.Στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας υποψήφιος θα είναι ο νυν δήμαρχος Λεωνιδίου κ Δ.Τσιγκούνης στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας ο νύν δήμαρχος κ Γ.Δαλιάνης,στο Δήμο Μεγαλόπολης ο κ. Ι.Φουσέκης δήμαρχος Φαλαισίας και για το νέο Δήμο Γόρτυνος το χρίσμα δόθηκε στον κ. Ε. Κούλη δήμαρχο Λαγκδίων. Από το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας έγινε η εξής ανακοίνωση:

Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών.

Οι θεσμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης δοκιμάζονται. Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (σχέδιο «Καλλικράτης», περικοπή χρηματοδοτήσεων) έχει ωθήσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ακινησία και αδιέξοδο.

Το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, δίνει προτεραιότητα στην ενίσχυση της αυτοδιοίκησης και στην ανάπτυξη της περιφέρειας.

Στηρίζουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Σήμερα προτείνουμε στις αντίστοιχες τοπικές κοινωνίες τους:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Τρίπολης Σμυρνιώτης Ιωάννης Μηχανικός, Νομαρχιακός Σύμβουλος

Νότιας Κυνουρίας Τσιγκούνης Δημήτριος Δήμαρχος Λεωνιδίου

Βόρειας Κυνουρίας Δαλιάνης Γεώργιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Μεγαλόπολης Φουσέκης Ιωάννης Δήμαρχος Φαλαισίας

Γορτυνίας Κούλης Ευστάθιος Δήμαρχος Λαγκαδίων

Ειδήσεις: 

17 Σχόλια

Γιάννη ήρθε η σειρά σου ... Επιτελους κατι καλύτερο για την τρίπολη

Η απόφαση είχε οριστικοποιηθεί από την Κυριακή το βράδυ. Το χρίσμα ήταν δεδομένο ότι θα δοθεί εκεί από την αρχή. Ο Μανδρώνης απλά πόνταρε σε λάθος άλογο. Ευτυχώς...

Τι εγινε ρε παιδιά;;;ανοιξαν οι τρυπες όλου του κόσμου και χαθήκατε;;;που είναι όλοι αυτοί οι παντογνώστες που έλεγαν πως το χρισμα το έχει πάρει ο Μανδρωνης;;;που είναι όλοι αυτοί οι λασπολόγοι της πολιτικής σκηνής;;;ουτε η μεγαλύτερη τρύπα του κόσμου δεν σας φτάνει για να κρυφτείτε!!!!

καποτε πηγαινε κοντρα στα χρισματα και εβαζε αντιπαλος του Κωνσταντόπουλου , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ???

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ

Για να δούμε όμως... θα τον στηρίξουν οι "συμπολεμιστές" του; συνήθως ... ο πόλεμος ξεκινά εκ των έσω!

Γιατί είναι λάθος ότι είχαν αποφασίσει για τον Μανδρώνη ;;; αυτή ήταν η απόφαση φίλε Τρύπα! το παρασκήνιο, οι εκβιασμοί, οι συκε δημοσκοπησεις που δεν είδαμε ποτε... άλλαξαν τα πράγματα...

ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΙΓΗΛΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

H αλήθεια είναι πως ήδη απο τις 10 Αυγούστου Μιχαλολιάκος - Γιάνναρης είχαν πάρει τις αποφάσεις τους! Διέρευσαν ως πρώτο σε μια δημοσκόπηση που δεν έγινε ποτέ τον Γιάννη Σμυρνιώτη ο οποίος στις δημοσκοπήσεις του ΠΑΣΟΚ (Alco) με το ζόρι περνούσε το 5,5%!!! Όλοι οι λοιποί τοπικοί παράγοντες και ο Γραμματέας του κόματος είχαν καταλήξει στην επιλογή Μανδρώνη η οποία είχε πρακτικά ανακοινωθεί. Δυστυχώς η πολτική δεν παίζεται πάντα με πολιτικούς όρους ούτε πάντα πάνω από το τραπέζι. Σε κάθε περίπτωση καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην Νέα Δημοκρατία και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Η ανακοίνωση των υποψηφίων Δημάρχων στην Αρκαδία ήταν η πολιτική ταφόπλακα του Γραμματέα Ανδρέα Λυκουρέντζου! Φάνηκε ότι το σύστημα Τατούλη είναι πιο ισχυρό από αυτόν στην ΝΔ ακόμα και τώρα που ο Πέτρος βρίσκεται στο ΠΑΣΟΚ! Η επιλογή Σμυρνιώτη είναι πρωτοφανές άδειασμα του Λυκουρέντζου στο ίδιο του το σπίτι! Στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας δόθηκε χρίσμα στον Γ. Δαλιάνη φανατικό πρωτοπαλίκαρο του Τατούλη την ίδια ώρα που ο Σκαντζός σαρώνει στα χωριά! Στην νότια Κυνουρία ο πρώην διευθυντής του πολιτικού Γραφείου του Τατούλη Αντώνης Καρδαράς γίνεται ρυθμιστής και διάδοχος του "παλαίμαχου" Τσιγγούνη. Στην Μεγαλόπολη όπως όλα δείχνουν ο φίλος του Τατούλη Μπούρας θα στερήσει τον δήμο απο τον ικανότατο κατά τα άλλα Γιάννη Φουσέκη. Άραγε επιμένει να πολιτευτεί στην Αρκαδία;

Φίλε μην ξεχνιέσαι έχουμε και συνέχεια!!! Το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας! Πολλά γέλια!

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΗ Η ΤΣΙΩΛΗ. ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΚΡΆΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ! ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ.

sigoura o antiperifereiarxis tha exei thn egkrish smirniwti. h tsoli einai mia kali lysh gia olous an kai yparxoun kai alles

πάτε για ύπνο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!τρεις η ώρα. Στον ύπνο σας τα βλέπετε όλα;

Ξυπνηστε ρρρεεεεε... έχουμε αγώνα τώρα. η νδ απο οτι φαινεται δεν ασχολειται κ τοσο με τον δημο τριπολης... η περιφερεια την ενδιαφερει περισσοτερο. εκει θα ριξει ολο το βαρος

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΣΤΗ ΝΔ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΛΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΙΛΕΚΤΙΚΟΣ!!!!