ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ: Αποφάσισε για το επαγγελματικό σου μέλλον (vid)

ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ: Αποφάσισε για το επαγγελματικό σου μέλλον (vid)

Αύγουστος 22, 2016 - 12:54
0 σχόλια

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΜΩΝ Α.Ε. που λειτουργεί στην Τρίπολη ίδρυσε το πρώτο Ιδιωτικό ΙΕΚ όπου θα παρέχει κατάρτιση μετά το Λύκειο (προϋπόθεση εγγραφής το απολυτήριο Λυκείου) σε θεματικά πεδία, όπου οι απόφοιτοι θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν δουλειά και να εξασφαλίσουν επαγγελματικά δικαιώματα από το ελληνικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι μια μεγάλη Ανώνυμη Εταιρεία με δομές εκπαίδευσης σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα, ενώ η φήμη του πρώτα και κύρια στηρίζεται στην αξιοπιστία ως προς την παροχή γνώσης. Η καλή γνώση του πεδίου που σπουδάζουμε ή εκπαιδευόμαστε, είναι το κλειδί για την ένταξη στην αγορά εργασίας. Αυτό είναι και το δυνατό χαρτί του Άκμονα.

Το επιστημονικό δυναμικό του εκπαιδευτικού οργανισμού Άκμων υπερηφανεύεται ότι το δυνατό τους χαρτί, που είναι η παροχή τέτοιων γνώσεων που στοχεύουν στην εύρεση εργασίας.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ είναι γεγονός τώρα και στην Τρίπολη αναβαθμίζοντας έτσι τον χώρο των επαγγελματικών σπουδών. Μπορείτε να επισκέφτηκε τον χώρο του ΙΕΚ στην οδό Μουτζουροπούλου  59 στην  Τρίπολη ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2710 233.318 για πληροφορίες σχετικά με τις ειδικότητες αλλά και για τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από τη φοίτησή σας στο ΙΕΚ.

Είναι σημαντικό σε αυτή την περίοδο που όλοι μας τα βγάζουμε δύσκολα πέρα, να μπορεί ο γονιός να σπουδάσει το παιδί του στον τόπο του, σε αντικείμενο που μπορεί αύριο να βρει δουλειά, αλλά βέβαια χωρίς τα έξοδα που θα κάνει αν πάει σε άλλη πόλη.

Τον Οκτώβρη θα λειτουργήσουν  την Τρίπολη  -αλλά και ακριβώς τα ίδια στη Σπάρτη- τα παρακάτω τμήματα:

Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών

Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου

Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα – webdesigner Developer - Videogames)

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης. Αρχιμάγειρας (chef)

Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας -  Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής

Εκπρόσωποι του ΙΕΚ βρέθηκαν στην Έκθεση Τεγέας με το κοινό να ανταποκρίνεται θετικά στην παρουσία του ιδιωτικού Ι.Ε.Κ. Άκμων στην έκθεση Τεγέας που λειτούργησε στο πλαίσιο του Εμποροπανήγυρης Τεγέας. Το ενδιαφέρον από γονείς και νεολαίους ήταν έντονο και μάλιστα αρκετοί έχουν ήδη κάνει εγγραφή .

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ, για τα τμήματα και τις ειδικότητες, αλλά για το κόστος φοίτησης, όπως μας τα ανέλυσε η υπεύθυνη του ΙΚΕ κυρία Ακριβή Μακρή.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η Τρίπολη αναβαθμίζεται στο χώρο των επαγγελματικών σπουδών


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.