Ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και φωνές για την διαιτησία από τον Αστέρα

Ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και φωνές για την διαιτησία από τον Αστέρα

Απρίλιος 24, 2024 - 23:10
0 σχόλια

Η ομάδα γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γυναικών και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώθηκε από πέναλτι που καταλογίστηκε από τη διαιτητή του αγώνα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα η Καπνίση. Στο πρώτο 45λεπτο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε στο 2' με την Φακίνου και στο 30' με την Δρακωνάκη, αλλά και στις δύο περιπτώσεις αντέδρασε η τερματοφύλακας της.

Η μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ χάθηκε στο 60', όταν η Μοσκοφίδου πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά και πάλι η τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε. Το 3-0 διαμορφώθηκε με δύο γκολ της Χατζηνικολάου στο 90' και στις καθυστερήσεις.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Γρηγοριάδου, Μελισσού, Figueiras, Durkovic (59' Μπάσκα), Τζαφέρη (63' Ζιώγα), Καραγιάννη, Μοσκοφίδου, Ματζάνα, Δρακωνάκη, Γούλα, Φακίνου (85' Μιχαλοπούλου).

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.