Και ο Τριανταφύλλου στην παρουσίαση του «40αρη»

Και ο Τριανταφύλλου στην παρουσίαση του «40αρη»

Αύγουστος 23, 2016 - 10:11
0 σχόλια

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και σπουδαία ονόματα από τον χώρο της δημοσιογραφίας και γενικότερα του Ελληνικού μπάσκετ αναμένεται να δώσουν το παρών στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταύρου Κουκάκη ''Η ιστορία ενός 40αρη''.

Μετά τον Βασίλη Σκουντή και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και ο Σωτήρης Τριανταφύλλου θα δώσει το παρόν στην Τρίπολη σε ρόλο κεντρικού ομιλητή και με την παρουσία του να τιμήσει την νέα αυτή συγγραφική δουλειά του Σταύρου Κουκάκη.

Ο Σωτήρης Τριανταφύλλου με μακρά πορεία στον έντυπο τύπο αλλά και σε ραδιόφωνο και τηλεόραση είναι πρόεδρος του ΠΣΑΤ και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην αθλητική εφημερίδα Live Sport.

''Η ιστορία ενός 40αρη'' έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον και την προσμονή του αναγνωστικού κοινού και ασφαλώς των ανθρώπων του αθλητισμού από ολόκληρη την Αρκαδία και από όμορους νομούς.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Σταύρου Κουκάκη ''Η ιστορία ενός 40αρη'' θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.