Κακλαμάνος: Θα εφαρμόσω τον Κανονισμό του ΔΣ 100% (vid)

Κακλαμάνος: Θα εφαρμόσω τον Κανονισμό του ΔΣ 100% (vid)

Μάρτιος 24, 2016 - 14:50
2 σχόλια

Την απάντησή του για τα όσα έλαβαν χώρα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θέλησε να δώσει ο πρόεδρος του ΔΣ Τάσος Κακλαμάνος με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ την Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Ο κ. Κακλαμάνος αναφέρθηκε στο ΔΣ το οποίο ύστερα από 15 χρόνια απέκτησε κανονισμό λειτουργίας και που ισχύει από τη συνεδρίαση της Τρίτης 22 Μαρτίου. Ένας κανονισμός που, όπως είπε, πέρασε από 40 κύματα και τελικά ψηφίστηκε ομόφωνα, αφού έκαναν προτάσεις και εισηγήσεις όλα τα μέλη του ΔΣ.

Θα πρέπει να σεβαστούμε αυτό που ψηφίσαμε εάν θέλουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας και να λειτουργούμε με δημοκρατική διαδικασία

Τόνισε ότι κάποιοι δεν το σεβάστηκαν, ενώ το ίδιος τους είχε διαβάσει σημεία του κανονισμού ακόμα και πριν από τη συνεδρίαση.

Δεν καταλαβαίνω τους λόγους, πρέπει τα μέλη του ΔΣ να καταλάβουν ότι όταν υπάρχουν θέματα και θέλουν να ενημερωθούν μπορούν να επισκεφθούν και τις υπηρεσίες του Δήμου, τους αντιδημάρχους, πράγμα το οποίο δεν το έχει κάνει ποτέ κανένας, είπε ο πρόεδρος του ΔΣ.

Εγώ θα εφαρμόσω 100% τον κανονισμό λειτουργίας του ΔΣ

Ο κ. Κακλαμάνος ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε και στο γεγονός ότι κατηγορήθηκε πως ο ίδιος δεν ήθελε να γίνουν ερωτήσεις για να μη δεχτεί ο δήμαρχος ερωτήματα για το θέμα με τον πολίτη που τον κατηγορεί αλλά και για την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη για τα απορρίμματα. Χαρακτηριστικά, είπε ότι ως πρόεδρος του ΔΣ στέκεται σε ίση απόσταση, δεν τον ενδιαφέρουν τα προβλήματα του καθενός, πόσω μάλλον τα προβλήματα ιδιωτικής φύσεως του δημάρχου.

«Ο λαός μάς έστειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο για να εργαστούμε και να λειτουργούμε εποικοδομητικά και όχι για να αναλωνόμαστε σε άλλα πράγματα που μπορεί να συζητηθούν οπουδήποτε αλλού. Συζητούσαμε επί 1,5 ώρα το θέμα για τον ΕΛΓΑ, η ώρα είχε ήδη περάσει και έπρεπε πάμε στα θέματα ημερήσιας διάταξης, τα οποία είχαμε καταντήσει να τα συζητάμε στις 12 το βράδυ και εν τάχει χωρίς να ενημερώνεται κανένας ούτε ακόμα τα ΜΜΕ», είπε.

 

Τέλος, ρωτήθηκε και για τα λεγόμενα του κ. Τζιούμη που είπε ότι εάν δεν μπορεί να διατελέσει τα χρέη του προέδρου του ΔΣ να παραιτηθεί.

«Ο κ. Τζιούμης είναι ένας εκλεκτός άνθρωπος, δεν θα πρέπει να πέφτει σε τέτοια παραπτώματα. Τον σέβομαι και δεν θα τον κρίνω, αλλά ούτε θα διαταραχθούν και οι σχέσεις μας».

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κακλαμάνος: Θα εφαρμόσω τον Κανονισμό του ΔΣ 100%


2 Σχόλια

Ποιο κανονισμό έκανες ρε Τάσο ;Κανονισμός υπήρχε πάντα το ΔΣ άλλαξες δυο σειρές στο νόμο και λες έκανες για πρώτη φορα κανονισμό. Για χαζούς μας περνάς

Άστο ρε Τασούλη σε πήραν χαμπάρι όλοι. Σχεδιασμένο το είχατε όπως τότε με τα μικρόφωνα τα χαλασμένα, με το ραντεβού του δημάρχου με τον υπουργό. Άστο γελάνε μαζί σας μέχρι και οι πέτρες. Καταντήσατε να κρύβεστε και το ξέρεις πολύ καλά ότι έχετε πιάσει πάτο. Σχεδιασμένο το είχατε να έχετε εκεί τον διευθυντή του ελγα και να φλυαρεί ακατάπαυστα και καλά μετά ότι πέρασε ο χρόνος. Μη κυκλοφορείτε κρυφτείτε δεν είναι βροχή αυτό που νιώθετε στα μούτρα σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.