Το κίνητρο του Αρκαδικού κόντρα στο αήττητο σερί του Δίωνα Κυπαρισσίας

Το κίνητρο του Αρκαδικού κόντρα στο αήττητο σερί του Δίωνα Κυπαρισσίας

Μάρτιος 01, 2024 - 13:14
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου στις 18:00 υποδέχεται τον Δίων Κυπαρισσίας στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «Δαυίδ εναντίον Γολιάθ».

Ο αήττητος, φουλ ανταγωνιστικός, γεμάτος και υπέρ πλήρης για τα δεδομένα της κατηγορίας Δίων Κυπαρισσίας έρχεται στη Τρίπολη ως το απόλυτο φαβορί, με τον Αρκαδικό από την άλλη να έχει μπροστά του δύσκολο έργο αλλά και ένα κίνητρο που υψώνεται εξιτάροντας της μπασκετικές αισθήσεις όλου του οργανισμού.

Το κίνητρο λοιπόν λέγεται «πάμε να σπάσουμε το αήττητο του Δίων». Το λές εύκολο; Προφανώς και όχι… Όμως είναι ένα μεγάλο κίνητρο, από εκείνο που τρέφει τις ομάδες, που δίνει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια στους παίχτες και φτιάχνει εσωτερικά ένα άλλο υπόβαθρο.

Για να σπάσει ο Αρκαδικός το αήττητο του Διώνα (αν και εφόσον φυσικά) θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους, θα χρειαστεί κατάθεση ψυχής (γνωστό στις τάξεις του ΣΕΦΑ), θα χρειαστεί πλάνο και στρατηγική και ασφαλώς θα χρειαστεί και τύχη γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις κακά τα ψέματα πάντα παίζει τον ρόλο της.

Επίσης, θα χρειαστεί για να γίνει η προσπάθεια αυτή κόσμο στο γήπεδο, γεμάτες εξέδρες και στήριξη στην ομάδα που έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι όπως είναι αυτό με το σύνολο της Κυπαρισσίας του σπουδαίου διεθνή Μιχάλη Πελεκάνου.

Ο Αρκαδικός το «κόλπο» το έκανε κόντρα στην Καλαμάτα 1980’ πριν από δύο εβδομάδες ρίχνοντας την στο «καναβάτσο» και πάλι στην Τρίπολη και πάλι με τις μπαταρίες γεμάτες από υψηλό κίνητρο στις τάξεις της ομάδας.

Το κίνητρο θεριεύει ξανά στο κυανόλευκο στρατόπεδο, αυξάνοντας την θέληση και την επιθυμία για το σπάσιμο του αήττητου, για να γίνει ο ΣΕΦΑ η πρώτη ομάδα που σταμάτησε φέτος τον Δίων Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πράγμα για μια ομάδα από το να βρίσκει κίνητρα και να τροφοδοτεί το μυαλό των παιχτών της με καινούρια δεδομένα και σε αυτό εδώ το mood ποντάρει ξανά ο Αρκαδικός.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.