Κλέφτης-«ταχυδακτυλουργός» δρα στην Τρίπολη

Κλέφτης-«ταχυδακτυλουργός» δρα στην Τρίπολη

Οκτώβριος 21, 2016 - 21:01
1 σχόλια

Δεν πίστευε στα ματιά του ο ιδιόκτητης της επιχείρησης στην Τρίπολη όταν αντιλήφθηκε ότι ένας νεαρός, προσποιούμενος τον πελάτη, τον είχε κλέψει κάτω από τη μύτη του.

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου λίγο πριν από το κλείσιμο του καταστήματος ο επιχειρηματίας δέχτηκε έναν πελάτη ο οποίος μπήκε στο κατάστημα προφασιζόμενος ότι θέλει κάποια οικονομική βοήθεια γιατί είχε χάσει κάποιον δικό του και έχει κάποιον άρρωστο στην οικογένεια. Όταν ο ιδιόκτητης της επιχείρησης του είπε ότι δεν μπορεί να τον βοηθήσει εκείνος τον ρώτησε αν έχει κάποιο μηχάνημα για την τηλεόρασή του. 

Ο επιχειρηματίας τού έδειξε το μηχάνημα, αλλά ο «πελάτης» δεν ήθελε να το αγοράσει και αποχώρησε.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης, προχώρησε μπροστά και αυτός ακολούθησε, ενώ έξω από το κατάστημα βρίσκονταν δύο ακόμα άτομα τα οποία ήταν μαζί με τον υποτιθέμενο πελάτη.

Όλα έγιναν σε λίγα δευτερόλεπτα: ο άνδρας έκλεψε από το κατάστημα το μηχάνημα το οποίο είχε προσποιηθεί ότι ήθελε να αγοράσει και έφυγε σαν κύριος.
Το κατάστημα, όπως βλέπετε, είχε κάμερες ασφαλείας στην οποίες απαθανατίστηκε η σκηνή. 

Η  δημοσιοποίηση αυτής της φωτογραφίες γίνεται για να προϊδεαστούν οι υπόλοιποι επιχειρηματίες επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει κάνει επάγγελμα την κλοπή και έτσι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όλοι. Το θράσος των κλεφτών είναι μεγάλο, ενώ δρουν αστραπιαία κάνοντας γρήγορες κινήσεις, σχεδόν ταχυδακτυλουργικές.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μήπως να βλέπαμε και το πρόσωπό του λέω γω? 'Η μήπως φοβάστε κάτι και δεν το δείχνετε???

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.