Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ σε παραγωγικές μονάδες της Αρκαδίας (vid)

Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ σε παραγωγικές μονάδες της Αρκαδίας (vid)

Σεπτέμβριος 27, 2016 - 20:19
5 σχόλια

Κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτή Αρκαδίας,  Κώστα Βλάση και τον Βουλευτή Πρεβέζης, Στέργιο Γιαννάκη βρέθηκε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στην Αρκαδία.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε κοινωνικές δομές και παραγωγικές μονάδες στην Αρκαδία όπως Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης καθώς και Λεωνιδίου, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και την Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Μετά την λήξη της περιοδείας οι βουλευτές παραχώρησαν συνέντευξη Tύπου όπου και μίλησαν για τον σκοπό αυτής της περιοδείας αλλά και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την συμφωνία αλήθειας.

Να αναφέρουμε ότι στην πρώτη του ομιλία στην 81η ΔΕΘ o αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης,  καθιέρωση το "Σύμφωνο Αλήθειας" το οποίο εφαρμόζει η ΝΔ.

O Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος, μίλησε αρχικά για την γενικότερη απόφαση της ΝΔ να πυκνώσει τις περιοδείες των βουλευτών οι οποίοι θα έρθουν κοντά με τους επιχειρηματίες και όλους αυτούς που απασχολούνται στις κοινωνικές και παραγωγικές δομές της χώρας, με στόχο η ΝΔ να συστρατευτεί στην κοινή προσπάθεια και την αποτροπή της διάλυσης του κοινωνικού κράτους από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βουλευτή Πρεβέζης, Στέργιος Γιαννάκης μίλησε για τον σκοπό της επίσκεψης του αναφέροντας ότι πρώτο μέλημα τους είναι να εντοπίσουν τα προβλήματα σε δομές της χώρας, αλλά και τα θέματα που έχουν να κάνουν με την τοπική αυτοδιοίκηση έτσι να μεταφερθούν στους τομείς του κόμματος για να είναι έτοιμη η ΝΔ όταν θα αναλάβει την διακυβέρνησης της Ελλάδας.

«Δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο» ξεκαθάρισε προλαβαίνοντας ερωτήσεις των δημοσιογράφων που παρευρέθηκαν στην συνέντευξη Τύπου.

Η κοινωνία πρέπει να ενισχύσει την ιδιωτική πρωτοβουλία

Τέλος αναφέρθηκε στις πολύ προσεγμένες δομές των γηροκομείων συγχαίροντας τον Μητροπολίτη Μαντινείας και την περιφέρεια Πελοποννήσου για το γηροκομείο του Λεωνιδίου.

Από την μεριά του ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης τόνισε ότι βρίσκεται δίπλα στους επιχειρηματίες και γνωρίζει τα προβλήματα τους με την ΝΔ να έχει αλλάξει σελίδα να έχει μάθει από τα λάθη και να ξεκινά μία νέα εποχή.

Έχουμε έτοιμη πρόταση πάντα με μία σχέση ειλικρίνειας

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ Σε κοινωνικές δομές και παραγωγικές μονάδες της Αρκαδίας


5 Σχόλια

Τι εννοεί ο κύριος Βλάσσης οτι έχει καταλάβει τα προβλήματα των επιχειρηματιών? Προτίθεται ο Κυριάκος να μειώσει την φορολογία και να καταργήσει το έκτρωμα που λέγεται ασφαλιστικό προκειμένου να συνεχίσουν να υπάρχουν επαγγελματίες? Διότι δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο ακόμα.

Ο Κούλης να μειώσει την φορολογία; Όνειρο θερινής νυχτός στο τέλος του Σεπτέμβρη....το μόνο ευχάριστο στους ιδιώτες κεφαλαιοκράτες (πούχουν ρημάξει με δανεικά και αγύριστα από τράπεζες και προγράμματα Ε.Ε.) είναι οι απολύσεις όλων των υπαλλήλων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα fast trackχα χα χα χα ξυπνάτε ρεεεεεεε, αφήστε τον φραπέ και το καναπέ και δώστε τους να καταλάβουν τι σημαίνει εργαζόμενος και όχι δούλος, Νεοταξίτες εεεεεε Νεοταξίτες, προσκυνημένοι.

Πηγαλινετε μια βόλτα στον οδό Πειραιώς να δείτε το κτίριο της ΝΔ και να μας πει κάποιος από που τόσα χρήματα για την ανακαίνησή του.

200 μύρια η ΝΔ και 600.000 ο κήρυκας Χανίων του Κούλη, στην υγεία των κορόιδων!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.