Κωνσταντόπουλος: Αγαπώ το ποδόσφαιρο και είμαι συναισθηματικά «δεμένος» με την μπάλα

Κωνσταντόπουλος: Αγαπώ το ποδόσφαιρο και είμαι συναισθηματικά «δεμένος» με την μπάλα

Απρίλιος 09, 2024 - 11:52
0 σχόλια

Ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος στο παιχνίδι της ΑΕΚ Τρίπολης με την Τεγέα πέρασε ως αλλαγή και με αυτή του την εμφάνιση έφτασε τις πεντακόσιες συμμετοχές στην μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα στα γήπεδα της Αρκαδίας.

Με τον Γιάννη συνομιλήσαμε και αφουγκραστήκαμε τα συναισθήματα του καθότι μιλάμε για ένα απόλυτα συναισθηματικό άνθρωπο αποτυπώνοντας μας με γλαφυρό τρόπο τι σημαίνουν για τον ίδιο αυτές οι πεντακόσιες συμμετοχές.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πεντακόσιες του συμμετοχές: Οι πεντακόσιες συμμετοχές μου από την στιγμή που παιδί μπήκα στο γήπεδο φορώντας την στολή του τερματοφύλακα ως τώρα μοιάζουν πλέον με ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο από καλές και άσχημες στιγμές, από μια διαδρομή με αμέτρητες αναμνήσεις. Προσωπικά δεν κρατάω τον αριθμό πεντακόσια αλλά τα όσα έζησα μέσα από το ποδόσφαιρο και όλα αυτά τα συναισθήματα που μου δημιούργησε.

Για τα δικά του συναισθήματα με το ποδόσφαιρο: Αγαπώ το ποδόσφαιρο, γουστάρω το τοπικό και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό πολύ, ταυτίστηκα όσο τίποτα με την θέση που έπαιξα κάνοντας το με πάθος σε όλη μου την πορεία και συνεχίζω να αγαπώ το ποδόσφαιρο και κάθε φορά που φοράω τα γάντια να νιώθω το ίδιο μοναδικό συναίσθημα όπως την πρώτη φορά που τα φόρεσα.

Για το μήνυμα του προς τα νέα παιδιά: Εύχομαι να υπάρξουν παιδιά που θα κάνουν τις συμμετοχές τους χίλιες. Εγώ προτρέπω και παροτρύνω όλα τα νέα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο να αγαπήσουν αυτό που κάνουν με όλη τους την ψυχή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.