Κώστας Τζιούμης: Αν δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ο κ. Κακλαμάνος, ας παραιτηθεί (vid)

Κώστας Τζιούμης: Αν δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ο κ. Κακλαμάνος, ας παραιτηθεί (vid)

Μάρτιος 24, 2016 - 13:12
14 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης για τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 22 Μαρτίου, όταν σύσσωμη η αντιπολίτευση αποχώρησε αφού ο πρόεδρός του κ. Κακλαμάνος δεν τους άφησε να κάνουν ερωτήσεις.

Ο κ. Τζιούμης έκανε αναφορά για περίεργη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του προέδρου του ΔΣ, ο οποίος αγνοώντας και καταστρατηγώντας τον νέο κανονισμό τούς απαγόρευσε να κάνουν ερωτήσεις. «Φαίνεται δεν του αρέσει ο θεσμός των ερωτήσεων του προέδρου, αφού και στη σύνταξη του νέου κανονισμού ήθελε να τις βάλει στο τέλος των συνεδριάσεων, πράγμα το οποίο δεν έγινε μετά την καθολική αντίδραση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης», είπε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κακλαμάνος προσπαθεί να μας φιμώσει, μια προσπάθεια που δε θα την ανεχθούμε, τόνισε ο κ. Τζιούμης. Δείτε ΕΔΩ .

Επίσης, σχολίασε ότι ο κ. Κακλαμάνος έχει κάνει τόσες πολλές διακοπές της συνεδρίασης στον 1,5 χρόνο που είναι πολύ περισσότερες από αυτές που έχουν γίνει τα τελευταία 15 χρόνια στο ΔΣ.

Εμείς έχουμε άρει την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του κ. Κακλαμάνου. Αν δεν μπορεί ή αν δεν θέλει να ασκήσει τα καθήκοντά του όπως προβλέπονται από τον κανονισμό υπάρχει και η οδός της παραίτησης. Πόσο καιρό οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας θα ανέχονται αυτή την κατάσταση που ντροπιάζει το Δημοτικό Συμβούλιο;

Ο κ. Τζιούμης μίλησε και για την Ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης με αντικείμενο τη διαχείριση των απορριμμάτων, τόσο την ολοκληρωμένη όσο και την προσωρινή, και τόνισε ότι έγινε από εκπροσώπους μια ιδιωτικής εταιρίας από την Αυστρία που κάνει διαχείριση απορριμμάτων, που ήρθε να προωθήσει τη μέθοδό της.

Δεν μπορεί ο Δήμος και οι πολίτες να πληρώνουν τόσα χρήματα σε μια ιδιωτική εταιρία

Κατά τον κ. Τζιούμη, στην ημερίδα αυτή δεν ειπώθηκε τίποτα για τη μέθοδο διαχείρισης,  ακούστηκαν γενικότητες για ανακύκλωση και για διαλογή στην πηγή, ενώ θα έπρεπε να φέρει συγκεκριμένα στοιχεία.

Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι η διοίκηση του Δήμου και πρέπει να αφήσουν τα σόου και να φέρουν συγκεκριμένη πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα απορρίμματα γιατί ο χρόνος τελειώνει

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τζιούμης : Αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ο πρόεδρος τους ΔΣ ας παρατηθεί


14 Σχόλια

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ.ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ/ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ.ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ

Ωραίος ο φίλος σου Τάσο,ε.Να τον χαίρεσαι επειδή τον αναφέρεις ως "φιλαράκι"σου. Βέβαια σε καταλαβαίνουμε γιατί τον νιώθεις φίλο σου. Δεν μπορείς να ξεχάσεις ούτε εσύ, ούτε ο Δήμαρχος αλλά και κανένας πολίτης της Τρίπολης, την απεριόριστη στήριξη του Τζιούμη στο δεύτερο γύρο που δεν είχατε στις προηγούμενες εκλογές και σας έβαλε στη Διοίκηση με όλα αυτά που ζούμε καθημερινά. Άρα Κωστάκη λούσουτα τώρα και μη μιλάς. Εσύ μας τους έβαλες εκεί και την πληρώνουμε όλοι. Αλλά φτάνουν και οι επόμενες και θα ξέρουμε πλέον ότι ψηφίζοντας Τζιούμη(αν ξαναβάλει) ψηφίζουμε κάτι άλλο.

Μπράβο παπαγαλακια άξιος ο μισθός σας αμέσως το γνωστό παραμύθι δυστυχώς για εσάς ο κόσμος εχει καταλάβει το λάθος του να μην ψηφίσει τον Τζιούμη.

Συνονόματε Anonyme των 13:50 και παπαγαλάκι του Τζιούμη άκουσε με προσεκτικά. Και εσύ και **σου και φίλος σου ξέρουν όλοι ότι είστε πολύ λίγοι και έρχεστε από παλιά με νοοτροπίες Κοτσιάνη, Δελφάκη, ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο. Θέλετε να πάρετε τον Δήμο(άπιαστο όνειρο) για να παραμείνετε κάποιοι στη θέση σας με τον παχυλό μισθό σας και να καλύψετε όλα τα εγκληματικά λάθη που έχετε κάνει όταν διοικούσατε. Πέρασε το τρένο, σφύριξε, περίμενε αλλά το χάσατε. Πάει έφυγε. Άντε γειά.

Ποιο παχυλό μισθό να πάρει ο Τζιούμης ρε νούμερο ;Παιρνει μιςθο ο Τζιούμης στο δήμο;Μήπως νομίζεις ότι ειναι σαν εσένα και τους δικούς σου που ψάχνεςτε να ρεφάρετε;

Αν περιμένετε να διοικηςετε με τέτοια παραμύθια ειςτε γελαςμενοι!! Το τρένο έφυγε και σας άφησε πίσω του!! Άντε γεύμα τωρα!!

Εκείνος ο Κουρος δίπλα σου δεν σου βάζει λίγο μυαλό? τόσα χρόνια στην ίδια τάξη.

ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.

κ. Τζιούμη αργά τα θυμηθήκατε όλα αυτά. Τι έγινε στις εκλογές δεν το ξεχνάμε. όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΘΗΝΟΙ ΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ

ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΝΟΜΙΖΩ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.