Λεωνίδιο - Απόλλων Τυρού 4 - 0 (vid)

Λεωνίδιο - Απόλλων Τυρού 4 - 0 (vid)

Οκτώβριος 24, 2016 - 10:00
0 σχόλια

Έχοντας σε μεγάλα "κέφια" τον Μπέκα Κιρβαλίτζε το Λεωνίδιο επικράτησε εύκολα σήμερα το απόγευμα επί του Απόλλωνα Τυρού, στο τοπικό ντέρμπι της Νότιας Κυνουρίας, με σκορ 4-0.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23' όταν ο Κιρβαλίτζε έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Τσεμπελής από κοντά πλάσαρε τον Ψαρολόγο. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βρεττάκης έδωσε στον Κιρβαλίτζε που ξεκίνησε εντυπωσιακή κούρσα πίσω από το κέντρο του γηπέδου, μπήκε στην περιοχή και τέλειωσε ιδανικά τη φάση για το 2-0.

Στο 43' πάλι ο Κιρβαλίτζε, που ταλαιπώρησε την άμυνα του Απόλλωνα, μπήκε στην περιοχή και σούταρε στην εστία, ο Ψαρολόγος απέκρουσε με τα πόδια, η μπάλα πήρε ύψος και στην επιστροφή ο Πίτ Κυρίος με κεφαλιά την έστειλε για τρίτη φορά στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Στο 82' μετά από ωραία μεταβίβαση του Λαμπρούση, ο Κιρβαλίτζε βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ψαρολόγο και με πλάσε διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 

Δείτε γκολ και φάσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Από: leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 
Video: 

Λεωνίδιο - Απόλλων Τυρού 4-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.