«Λουκέτο» σε αστυνομικά τμήματα της Αρκαδίας

«Λουκέτο» σε αστυνομικά τμήματα της Αρκαδίας

Αύγουστος 23, 2016 - 19:05
1 σχόλια

Το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο επέρχονται μεταβολές στην οργανωτική δομή των αστυνομικών υπηρεσιών της χώρας, αποτυπώνει τις αλλαγές σε αστυνομικές υπηρεσίες και διευθύνσεις.

Με το σχέδιο συμπτύσσεται περίπου το 40% των αστυνομικών τμημάτων, τμημάτων ασφαλείας και τμημάτων τροχαίας σε όλη την Ελλάδα, ενώ πολλές παραμεθόριες περιοχές μένουν χωρίς ουσιαστική ή με ελλιπή και απομακρυσμένη αστυνόμευση.

Για την Αρκαδία το Προεδρικό Διάταγμα δεν αναφέρει πουθενά τα Αστυνομικά Τμήματα Σταδίου, Λεβιδίου και Λαγκαδίων, τα οποία φαίνεται ότι καταργούνται παρά τις αντιδράσεις.

Αναλυτικά στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας λειτουργούν το Επιτελείο και  οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:

α. Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης,

β. Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης,

γ. Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης,

δ. Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης,

ε. Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας,

στ. Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Κυνουρίας,

ζ. Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας,

η. Αστυνομικό Τμήμα Τροπαίων,

θ. Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου και

ι. Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου.

Έδρα των Υπηρεσιών της προηγούμενης παραγράφου ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος πλην των περιπτώσεων η΄ έως και ι΄, των οποίων ως έδρες ορίζονται η δημοτική ενότητα Τροπαίων του δήμου Γορτυνίας, η τοπική κοινότητα Νεστάνης της δημοτικής ενότητας Μαντινείας του δήμου Τρίπολης και ο Σταθμός Διοδίων Λεύκτρου - Παραδεισίων, αντίστοιχα. 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Σε συνδυασμό με την έλευση των λαθρομεταναστών , μπορούμε όλοι να φανταστούμε τις ειδυλλιακές μέρες που έρχονται για τους κατοίκους των περιοχών Τεγέας, Γορτυνίας κλπ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ !!! Εδώ τώρα και γίνεται του κουτρούλη ο γάμος σε αντλιοστάσια,χωράφια,πατρικά και εξοχικά σπίτια.............................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.