Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3 on 3 στην Τρίπολη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3 on 3 στην Τρίπολη

Απρίλιος 04, 2011 - 00:25
1 σχόλια

Photos & videos

640  παιδιά γεμίσαν την Πλατεία Άρεως

Με κεντρικό σύνθημα «Νέοι Δρόμοι στα… τρίποντα» το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη το καθιερωμένο, γνωστό και καταξιωμένο τουρνουά μπάσκετ «3 με 3».640 αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1993 έως το 2001, δήλωσαν συμμετοχή, για να παίξουν και το κυριότερο να ευχαριστηθούν με τη ψυχή τους αυτή τη γιορτή του μπάσκετ.

Το τουρνουά «3 με 3» μπήκε αισίως στον 16ο του χρόνο και πάντα αρωγός της προσπάθειας που έκανε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή ήταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως για παράδειγμα είναι ο Δήμος Τρίπολης.Μετά από επτά χρόνια και επτά διοργανώσεις «3 με 3», η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ επεστρεψε φέτος στην Πλατεία Άρεως, εκεί δηλαδή που στις προηγούμενες διοργανώσεις συμμετείχαν 4.126 παιδιά γεμίζοντας με τις φωνές και το παιχνίδι τους.

Το τουρνουά «3 με 3» γίνεται για 8η φορά στην Τρίπολη και ουσιαστικά πρόκειται για το κλασσικό, παραδοσιακό μονό του μπάσκετ, στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που πηγαίνουν στα δημοτικά, στα γυμνάσια και στα λύκεια με τους παίκτες να χωρίζονται με βάση τις ηλικίες τους σε κατηγορίες.Σε όλους τους συμμετέχοντες  δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και στους νικητές-τριες των κατηγοριών, αρκετά δώρα από τους διοργανωτές.

Οι νικητές των διαγωνισμών τρίποντων και ελευθέρων βολών κέρδισαν πλούσια δώρα, ενώ στους παίκτες των ομάδων που συμμετείχαν  στους τελικούς αγώνες κάθε ομίλου του τουρνουά (δηλαδή δύο ομάδες από κάθε όμιλο) η Ομοσπονδία έδωσε δώρο από ένα μπλουζάκι «3 με 3». Τέλος, στους παίκτες της νικήτριας ομάδας κάθε ομίλου θα απονεμήθηκαν μετάλλια.

Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής ήταν πάντα οι δύο χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η CHAMPION και η MOLTEN επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.

 

 

Video: 

youtube://v/Jynfj_4Y5BI


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ayto me ta kotsidia ime ego!!!!!