Με πτώση της θερμοκρασίας και μποφόρ ο Δεκαπενταύγουστος στην Αρκαδία

Με πτώση της θερμοκρασίας και μποφόρ ο Δεκαπενταύγουστος στην Αρκαδία

Αύγουστος 13, 2016 - 09:17
0 σχόλια

Με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας να προβλέπει βροχές και καταιγίδες έως και το απόγευμα του Σαββάτου σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα ξεκίνησαν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου για τους προορισμούς των διακοπών τους.

Η Τρίπολη το Σάββατο 13 Αυγούστου ξύπνησε με συννεφιά και βόρειους ανέμους έντασης 3 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, μεταξύ 14 και 24 βαθμών Κελσίου και κατά τη διάρκεια της ημέρας ίσως βρέξει. Την Κυριακή αναμένεται ηλιοφάνεια, δίχως αξιόλογη μεταβολή στη θερμοκρασία, ενώ τη Δευτέρα το θερμόμετρο θα σκαρφαλώσει στους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μεγαλόπολη η μέγιστη θερμοκρασία θα φθάσει το Σάββατο στους 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ προβλέπεται βροχή μετά της 15:00. Την Κυριακή και τη Δευτέρα η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει μεταβολή, ενώ αμετάβλητο το σκηνικό του καιρού θα είναι και τη Δευτέρα.

Ασθενής βροχή αναμένεται και στα Λαγκάδια το Σάββατο, με τη θερμοκρασία να φθάνει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Ο ήλιος θα επικρατήσει από την Κυριακή το πρωί και τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει στους 30 βαθμούς και πάλι.

Στο Λεωνίδιο, εκτός από την ασθενή βροχή που λίγο-πολύ θα δροσίσει όλη την Κυνουρία, υπάρχει ειδοποίηση για πολύ ισχυρούς ανέμους εντάσεως 4 Μποφόρ την Κυριακή 14 Αυγούστου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.