Με την «λάμψη» όλων των κορυφαίων αθλητών το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» (vid)

Με την «λάμψη» όλων των κορυφαίων αθλητών το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» (vid)

Μάιος 09, 2024 - 18:05
0 σχόλια

Το σπουδαίο αθλητικό γεγονός της Τρίπολης, το κορυφαίο μίτινγκ ρίψεων της χώρας μας, το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» έρχεται το Σάββατο 11 Μαίου και στο περιθώριο αυτού το απόγευμα της Πέμπτης (9/5) πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου.

Τα κορυφαία ονόματα της χώρας μας μαζί με τους καλύτερους αθλητές των ρίψεων της Κύπρου θα είναι στην Τρίπολης για να λάβουν μέρος στο «Μανώλης Μανωλόπουλος» γεμίζοντας το Φεστιβάλ Ρίψεων με προυποθέσεις για ρεκόρ και μεγάλες επιδόσεις.

Ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της Περιφέρειας Πελοποννήσου Κώστας Βινατσέλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Γιώργος Λαγός και ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της Περιφέρειας Πελοποννήσου Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος μίλησαν για την εφετινή διοργάνωση.

Ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της Περιφέρειας Πελοποννήσου Κώστας Βινατσέλας ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αρωγή και την βοήθεια τους και τόνισε πως το Φεστιβάλ Ρίψεων μαζί με τα μεγάλα ονόματα συνδυάζει και τον αναπτυξιακό χαρακτήρα για να νέα ταλέντα αποτελώντας σκαλοπάτι για την στελέχωση Εθνικών ομάδων.

Παράλληλα, ο Κώστας Βινατσέλας μίλησε και για το διεθνές χαρακτήρα του Φεστιβάλ Ρίψεων της Τρίπολης καθώς εκτός από τους κορυφαίους της Ελλάδας στην δυναμική θα είναι και η παρουσία Κύπριων αθλητών με το μίτινγκ αυτό να έχει μεγάλη σημασία για το καλεντάρι των αθλητών.,

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης αναφέρθηκε στην σημασία τέτοιων μεγάλων διοργανώσεων και στο γεγονός πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι εδώ για να στηρίζει τόσο σημαντικούς αγώνες όπως το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» με Πανελλήνια και διεθνή πια εμβέλεια.

Ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Γιώργος Λαγός με συναισθηματικό τρόπο μίλησε για την γνωριμία και την φιλία του με τον αείμνηστο Μανώλη Μανωλόπουλο και πως ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει και αυτός με την σειρά του τα μεγάλα αυτά αθλητικά γεγονότα όπως αυτό.

Επίσης, ο Γιώργος Λαγός απαντώντας σε ερωτήσεις για το ΔΑΚ Τρίπολης αναφέρθηκε στο όραμα για την δημιουργία ενός κλειστού στίβου που θα αποτελέσει πόλο αθλητικής έλξης, για τα υπόλοιπα έργα που έχουν δρομολογηθεί εκφράζοντας ταυτόχρονα την αισιοδοξία του πως μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβριο το κολυμβητήριο θα έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της Περιφέρειας Πελοποννήσου Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος στάθηκε στις πολλές και ξεχωριστές μάλιστα συμμετοχές και πως η Τρίπολη διοργανώνει έναν αγώνα αντάξιο της μνήμης και της προσφοράς του Μανώλη Μανωλόπουλου στον στίβο αλλά και του επιπέδου των αθλητών που λαμβάνουν μέρος.

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες ξεκινούν ανά κατηγορία στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου 11 Μαίου και θα ολοκληρωθούν στις 21:00 (πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και ανά κατηγορίες).

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη τύπου για το Φεστιβάλ Ρίψεων "Μανώλης Μανωλόπουλος"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.