Με τον Πέτρο Κόκκαλη συναντήθηκε ο Κώστας Τζιούμης

Με τον Πέτρο Κόκκαλη συναντήθηκε ο Κώστας Τζιούμης

Απρίλιος 26, 2024 - 18:31
0 σχόλια

Σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, συναντήθηκα με τον Ευρωβουλευτή της Ομάδας των Πρασίνων / Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία   και  Γραμματέα του κόμματος ΚΟΣΜΟΣ  κ.  Πέτρο Κόκκαλη, καθώς  και  αντιπροσωπεία αυτού,  στο   Δημαρχείο Τρίπολης. 

Η συζήτηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστική αναφορικά με το έργο   των Πρασίνων στην Ευρωβουλή και την αναγκαιότητα εκπροσώπησης του Πράσινου   Χώρου στην Ελλάδα.   

Από την πλευρά  του Δήμου Τρίπολης τέθηκαν διάφορα ζητήματα όπως οι υποδομές των φυλακών, η ανάγκη χρηματοδότησης  σε  ετήσια   βάση της αγροτικής οδοποιίας, το  δημογραφικό πρόβλημα, η  διαχείριση των αδέσποτων  που   είναι  αξιέπαινη με  το  δημοτικό καταφύγιο, η ανάπτυξη και αναζωογόνηση του τόπου μας με επενδύσεις και θέσεις εργασίας  από  τις τρεις φαρμακευτικές  εταιρίες στη ΒΙΠΕ Τρίπολης,   θέματα ενέργειας και τέλος προβληματισμοί για τον κίνδυνο πυρκαγιών και πλημμυρικών φαινομένων.

Ευχήθηκα καλή  επιτυχία στο κ. Κόκκαλη,   προβλέποντας σε αγαστή συνεργασία και   επικοινωνία  της τοπικής αυτοδιοίκησης με εκπροσώπους τη Ευρωβουλής.
 

Κώστας Τζιούμης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.