Νίκη Παναρκαδικού – Πρώτη ήττα της Δόξας

Νίκη Παναρκαδικού – Πρώτη ήττα της Δόξας

Σεπτέμβριος 25, 2016 - 18:50
0 σχόλια

Αντίθετα αποτελέσματα είχαν οι δύο Αρκαδικές ομάδες που αγωνίζονται στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Παναρκαδικό να κερδίζει το ντέρμπι με τον Παναργειακό με 1-0 και την Δόξα Μεγαλόπολης να γνωρίζει την πρώτη της ήττα έπειτα από τρεις αγωνιστικές από τον Τσικλητήρα στην Πύλο με 3-1.

Παναρκαδικός

Ο Παναρκαδικός με ένα γκολ του Παπουτσή στο 20ο λεπτό πήρε την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 του Παναργειακόύ σε ένα παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου να είναι καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του έχοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες ωστόσο το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Μπούτας, Χουστουλάκης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Αρώνης, Παπουτσής, Σταθουλόπουλος (Δήμος), Ραχίμ (Κολιόπουλος), Γκρόσιος, (Π. Σαλαπάτας) Τ. Σαλαπάτας

Παναργειακός: Σαχσανίδης, Κωστακιώτης, Μηλιώτης, Σιάτρας, Φίλης, Πούτσης, Ανδριόπουλος, Χαρίτος, Καρέλης, Καλογέρης, Σαρκάδας

Δόξα Μεγαλόπολης

Στο Δημοτικό γήπεδο Παραλίας η Δόξα Μεγαλόπολης δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Η ομάδα της Πύλου είχε ως πρωταγωνιστή τον Γραμματικόπουλο που πέτυχε δύο τέρματα στο 30’ και στο 59’ και ο Πήλιος στο 85’ εδραίωσε το τρίποντο για την ομάδα με την Δόξα να ισοφαρίζει προσωρινά με τον Παναγιωτίδη στο 49’.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Καραμπάς, Ρούσσης, Κυριαζόπουλος, Τσώνης, Τσάτσος, Γραμματικόπουλος, Μικελάτος, Κερμενίδης, Μπίζος.

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Μακρυωνίτης, Δρόσος, Κατσαρός, Παναγιωτόπουλος, Βασιλείου, Αντώνακας, Αν. Παναγιωτίδης, Νάνος, Μαναριώτης, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος, 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.