O εγγονός του Ευάγγελου Γιαννόπουλου εκλέχθηκε στον Δήμο Αθηναίων

O εγγονός του Ευάγγελου Γιαννόπουλου εκλέχθηκε στον Δήμο Αθηναίων

Οκτώβριος 17, 2023 - 16:53
0 σχόλια

Ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος (ο νεότερος) μόλις στα 23 του χρόνια, στην παρθενική του εμφάνιση στον πολιτικό στίβο, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στον δήμο της Αθήνας, με την παράταξη του Χάρη Δούκα, «Αλλάζουμε την Αθήνα τώρα».

Ο εγγονός του σπουδαίου Αρκά πολιτικού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ που φέρει μάλιστα και το όνομα του εξασφάλισε την 19η εκλόγιμη θέση, που σημαίνει πως είναι πλέον ένα από τα πρόσωπα που θα σταθούν στο πλευρό του νέου δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα για την επόμενη πενταετία.

Ο 23χρονος απέδειξε πως έχει σκοπό να ακολουθήσει τα χνάρια του παππού του, Ευάγγελου Γιαννόπουλου (υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ), στην πολιτική βάζοντας πλώρη από πολύ νωρίς.

Ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος ο νεότερος είναι απόφοιτος της Λεοντείου Σχολής και φοιτητής της Νομικής, όπως ήταν ο παππούς του αλλά και ο πατέρας του Αργύρης Γιαννόπουλος.

Να σημειωθεί εδώ, πως ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, ο ιστορικός πολιτικός και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είχε καταγωγή από την Μυγδαλιά της Αρκαδίας.

Φωτογραφίες από το προφίλ του Ευάγγελου Γιαννόπουλου στο Facebook.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.