Ο Κυριάκος, ο Ερντογάν και οι θαυμαστές τους στη Νέα Υόρκη

Ο Κυριάκος, ο Ερντογάν και οι θαυμαστές τους στη Νέα Υόρκη

Σεπτέμβριος 22, 2022 - 19:00
0 σχόλια

Ω, παίδες Ελλήνων, ουκ οίδα ποία η γνώμη σας περί του πολυχρονεμ... ε, συγγνώμη, περί του Πρωθυπουργού, αλλά βρε παιδί μου είναι πολύ σουξεδιάρης στη Νέα Υόρκη.

Το απέδειξε στην πρόσφατη εξόρμησή του.

Η Νέα Υόρκη είναι τίγκα στους ταρίφες εκ Μέσης Ανατολής, ΑΛΛΑ ο Κυριάκος μας έπεσε πάνω στον Έλληνα, και μάλιστα στον Αρκάδα, που ήταν από την Τρίπολη από το Λεωνίδιο Κυνουρίας, κατά τη δική του δήλωση στην κάμερα...

Η φάση ήτο τόσο αυθόρμητη όσο και το αλήστου μνήμης «τι γκόμενος είσαι εσύ!».

Ο άσπονδος φίλος του, ο Ερντογάν, από την άλλη, ο «εχθρός του λαού μας» εξ Ανατολών, οποία σύμπτωσις!, έκανε κι αυτός μια περατζάδα στη Νέα Υόρκη και, ω του θαύματος!, έπεσε κι αυτός πάνω σε έναν άδολο και απροετοίμαστο πολίτη, που του έπλεξε το εγκώμιο.

Τυχαίο; 

Μπα... Όχι, δεν το πιστεύω. Αυτά δεν σου έρχονται άμα δεν έχεις...  εποικοινωνιολόγους τζιμάνια.

Ω, παίδες Ελλήνων, μακάρι αυτές οι τσαχπινιές να ήταν τα μόνα τους κοινά σημεία. Εκλογές έρχονται και εδώ και στους απέναντι. Η εξωτερική πολιτική θα πάρει φωτιά, διότι τη συσπείρωση ψάχνουν και ο μεν και ο δε. Μαντέψτε ποιος θα την πληρώσει!

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Ερντογάν... έδωσε την παράσταση τρεις μέρες νωρίτερα από τον Κυριάκο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.