Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 8 – 10 Mαρτίου

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 8 – 10 Mαρτίου

Μάρτιος 08, 2024 - 16:52
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Σαββατοκύριακο.

Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας στο Άστρος

Διαδικτυακή εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας

Ημέρα της γυναίκας στο «Grand Chalet» στην Τρίπολη

Γιορτή της Γυναίκας στο χωριό Κάψια

Τρίπολη: Βραδιά αφιερωμένη στην γιορτή της Γυναίκας στο «Carousel» γεμάτη κέφι και μουσική

Διασυλλογικό Μασκέ Τουρνουά τένις από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Το πρόγραμμα του «Πανελληνίου Χορωδιακού Φεστιβάλ του Πανός» το Σάββατο

Τελετή Υπόσχεσης, Απονομής Διπλωμάτων των Εθελοντών Τομέα Υγείας ΕΕΣ Τρίπολης

Έρχεται ο Αποκριάτικος Χορός του ΣΑΟΟ

Αποκριάτικος χορός στην Αλέα

Ο αποκριάτικος χορός του ΕΟΣ Τρίπολης

Αποκριάτικο παιδικό πάρτι στο Παράλιο Άστρος

Διασκέδαση για τις Γυναίκες που θέλουν να γιορτάσουν

Παρασκευή 8 Μαρτίου

Στις 8 Mαρτίου που είναι η Hμέρα της Γυναίκας, μάζεψε τα κορίτσια και βγείτε για να γιορτάσετε, να ξεσκάσετε και να γελάσετε με την ψυχή σας. Μην αγχώνεσαι για το πού να κλείσεις!

Το «Grand Chalet» Mediterranean Cuisine αποτελεί για σειρά ετών στην πόλη της Τρίπολης ένα από τα πιο κλασσικά σημεία εστίασης που έχουν την ικανότητα να σε ταξιδεύουν στον κόσμο της γευσιγνωσίας.

Παρασκευή 8 Μαρτίου

Βραδιά αφιερωμένη στην γιορτή της Γυναίκας στο «Carousel» γεμάτη κέφι και μουσική

Το CAROUSEL, δεν θα μπορούσε να μην τις τιμήσει, και να μην τις τραγουδήσει... Ραντεβού την Παρασκευή 08 Μαρτίου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μέρα της γυναίκας, εκεί γύρω στις 21:30.

Μουσική συντροφιά μας ο Παναγιώτης Καραγιώργης στο μπουζούκι, ο Κυριάκος Μαρκόγιαννης στη κιθάρα και η Νατάσα Τζανέτου με τον Γιώργο Αργυρόπουλο στο τραγούδι.

Κινηματογράφος

Δυναστεία stand up comedy Jeremy - Σεβαστέρης

Ο Jeremy και ο Μιχάλης Σεβαστέρης στην πρώτη τους περιοδεία το 2024 αλωνίζουν την Ελλάδα και έρχονται σε εκλεκτούς προορισμούς για να επιβάλουν την δυναστεία τους. Κανένας δεν πρόκειται να τους σταματήσει ούτε καν ο ίδιος τους ο εαυτός. Οι ευεργέτες της κωμωδίας έρχονται στην πόλη σου για να την απελευθερώσουν από τους πραγματικούς δυνάστες της, δηλαδή το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Πρόκειται για μια ολιστικής προσέγγισης life couch. Ο Jeremy μετά από 10 χρόνια YouTube content, 7 σεζόν sold out παραστάσεων με το comedy for the masses σε Αθήνα και επαρχία και 15 χρόνια Κουνγκ Φου, (που δεν κολλάει κάπου αυτό αλλά έπρεπε να συμπληρωθούν 400 λέξεις) έρχεται με φρέσκο υλικό. Ο Μιχαλης Σεβαστέρης ένας ανερχόμενος κωμικός, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό, μπορεί απλά να βρίσκεται στον ημιόροφο, έρχεται και αυτός με φρέσκο υλικό που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε το όλο  το πρόγραμμα ΕΔΩ

Εξόρμηση

Παράλιο Άστρος

Το Παράλιο Άστρος είναι ένας κοντινός προορισμός για τους Αθηναίους αλλά και όλους τους Πελοποννήσιους πολίτες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αποκτήσει ένα σπίτι στο παράλιο Άστρος, αποδεικνύοντας ότι το μέρος αυτό σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή και δεν σε αφήνει εύκολα να το αφήσεις και αν μην επιστρέψει ξανά.

Το Παράλιο Άστρος μπορεί να συνδυάσει βουνό και θάλασσα, μπορεί να συνδυάσει στιγμές χαλάρωσης με έντονη διασκέδαση. Το σίγουρο είναι ότι η Βόρεια Κυνουρία κρύβει πολλές ομορφιές τις οποίες μπορεί κάποιος να τις ανακαλύψει κάνοντας μια απλή βόλτα και ξεκινώντας από την παραλία Πόρτες, στο λιμάνι, κάνοντας μια στάση στον φάρο για ξεκούραση.

Απολαύστε τον αμφιθεατρικά χτισμένο παραθαλάσσιο οικισμό της Αρκαδίας, με τα γραφικά σοκάκια και τα παραδοσιακά κεραμιδόσπιτα,που ολοένα περισσότερο κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Μπορείτε να διασκεδάσετε στο παιδικό αποκριάτικο πάρτι την Κυριακή στο κέντρο του Παράλιου Άστρους.

Απέχει 165 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 49 από την Τρίπολη. Διαθέτει ανεπτυγμένες τουριστικές υποδομές για κάθε προτίμηση, περιοχή επισκέψιμη όλο το χρόνο, ιδανική για Σαββατοκύριακο και τριήμερα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.