«Οξύ»νθηκε το κλίμα των εκλογών...

«Οξύ»νθηκε το κλίμα των εκλογών...

Σεπτέμβριος 12, 2023 - 22:00
0 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας.

Προεκλογική περίοδο με τόση συμφορά δεν έχουμε ξαναζήσει. 

Οι υποψήφιοι, πάντως, απτόητοι.

Τι παρατηρήσαμε: 

Η ανακοίνωση για τη συλλογή ειδών για τη Θεσσαλία είναι του Δήμου, όχι της παράταξης που διοικεί τον δήμο.

Πόσοι, όμως, από τους αντιπάλους την κοινοποίησαν;

Μετρημένοι στα δάχτυλα..

Είσαι αιρετός και παρουσιάζεται ευκαιρία για φωτογραφία; Βούτα όποιο παιδάκι βρεις πρόχειρο μόνο... φρόντισε να μπορείς να το σηκώσεις. Ό,τι κάνει ο ένας, το κάνει και ο άλλος. Πήρε αγκαλιά το νήπιο ο ένας; Ο άλλος έτρεξε να σηκώσει στα χέρια παιδί ολόκληρο που περιφερόταν στο προαύλιο... για τη φωτογραφία! 

Κόκαλο το παιδάκι με την ξαφνική αγάπη...

Παιδομάζωμα κανονικό.

Αυτές τις ημέρες δεν είναι να κάνεις ρεπορτάζ. Παίρνεις τηλέφωνο τον αιρετό αυτοδιοικητικό για να τον ρωτήσεις τι γίνεται με ένα θέμα που καίει ένα χωριό στον Δήμο και σου απαντά ότι πρέπει να συμβουλευτεί νομικό για το αν μπορεί να σου μιλήσει, διότι μπορεί να «πιάνει» για εμφάνιση στο μέσο ενημέρωσης αυτή του η τοποθέτηση.

Δεν βαριέσαι!..

Αλήθεια, εκείνο το γεφύρι στη Μαγούλα θα αντέξει τον χειμώνα;

Παιδιά, σαν να οξύνθηκε επικίνδυνα το κλίμα. Στην κυριολεξία αυτό!  Απειλές και δολιοφθορές σε υποψηφίους και μη. Αλλά «ξύπνησαν»  υποψήφιοι και μη και οι κλήσεις πλέον ηχογραφούνται.

Η εμπειρία του Σαλάκου θα βοηθήσει στον αναπυξιακό σχεδιασμό του Τατούλη. Από την άλλη, ο Μπεντεβής όπως και στις βουλευτικές εκλογές, συνεχίζει ενωτικά και ήρεμα, δίνοντας το «συν» στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Πτωχό.

Ο Βαλασόπουλος το πάει φουλ για τετράδα...

Εκεί στη Γορτυνία, θα την βρει ο ψάλτης από τον γιατρό;


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.